Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 9:03:15 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και στελέχη του κόμματος και είχαν μια χρήσιμη συνεργασία πάνω σε ζητήματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.

Την κατασκευή έργων οδοποιίας σε οδούς της πόλης και σε οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς  υλοποιεί μέσω του τεχνικού του προγράμματος ο Δήμος Κιλκίς.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 19:25

Οριστική κατάργηση προσφυγικής δομής Χέρσου

Συντάκτης:

Εκκενώθηκε  η προσφυγική δομή του Χέρσου, με τη σημερινή (Παρασκευή 9-12-16) αποχώρηση και των τελευταίων ελαχίστων προσφύγων από το στρατόπεδο ''Μαζαράκη'' και με τη μετακίνησή τους σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 20:32

“Είναι σύνθετο το πρόβλημα της οικογένειας”

Συντάκτης:

Από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” λάβαμε και ευχαρίστως καταχωρίζουμε την ακόλουθη απάντηση στο ρεπορτάζ μας για την οικογένεια που ζει μέσα στα σκουπίδια στην Αντιγόνεια:

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Παιονίας που αφορά τα αγροτικά ιατρεία της Δ.Ε. Ευρωπού και δημοσιεύτηκε στο τοπικό τύπο, έχουμε να αναφέρουμε τα κάτωθι:
1. Κατανοούμε το μέγεθος της αξίας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και της προληπτικής ιατρικής, ειδικότερα στις μέρες μας που λόγω της οικονομικής δυσπραγίας οι πολίτες χειμάζονται και σε υγειονομικό επίπεδο. Τα αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία επιτελούν μείζον λειτούργημα κυρίως όσον αφορά την παροχή φροντίδας και συνταγογράφησης στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα αγροτικά ιατρεία της Δ.Ε. Ευρωπού μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας ο Κ. Σιωνίδης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Πρόκειται για την επιτομή της αδιαφορίας και ανικανότητας. Την ίδια ώρα που το κράτος περικόπτει επιδόματα και μισθούς – συντάξεις ακόμα κι από τους μη έχοντες, χαρίζει  σε λίγους και στερεί από το δημόσιο ταμείο τουλάχιστον 200.000 ευρώ ετησίως επειδή δεν πράττει το αυτονόητο:

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 22:09

Ευχαριστίες από Ποντοηράκλεια

Συντάκτης:

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποντοηράκλειας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο οι οποίοι παραμένοντες συνεπείς στη δέσμευση τους, φρόντισαν ώστε να επαναλειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός Ποντοηράκλειας μετά από 2 χρόνια που παρέμενε κλειστός.

Τη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, τελέσθηκε ο Αγιασμός  του Παιδικού Σταθμού της Ποντοηράκλειας από τον εφημέριο του χωριού, Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξιο, παρουσία του Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Ευθυμιάδη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Παυλίδη και του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου κ. Δεβετζόπουλου.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 20:25

Νύχτα γεμάτη θάματα…

Συντάκτης:

Εν τέλει αποδείχτηκε ότι σε τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ανεξάρτητα από το βάρος της θεματολογίας – ημερήσιας διάταξης, κανείς δεν μπορεί να πλήξει.