Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 1:12:04 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Μια νέα διάσταση στο πολύκροτο θέμα της δημιουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στο Χωρύγι δίνει ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ύστερα και από τη συνέλευση των κατοίκων του Χωρυγίου και όσα ακούστηκαν εκεί για τη δική του στάση.

Κλιμάκιο μελών του Δ.Σ. του Πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας με τον Πρόεδρο Ανέστη Αναστασιάδη, τον Αντιπρόεδρο  και υπεύθυνο γραφείου τύπου Αχιλλέα Μεταλούλη, τον ειδικό Γραμματέα Μάκη Κυφοκέρη και τον υπεύθυνο προβολής Νίκο Ματθαίο.

Το καταστατικό και ουσιαστικά την έναρξη λειτουργίας της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» υπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και οι εκπρόσωποι των 17 άλλων φορέων που συμμετέχουν στο σημαντικό αυτό εγχείρημα για την ενίσχυση του αγροτοδιατροφικού τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 21:55

Περιοδεία του τομεάρχη αγροτικού της Ν.Δ.

Συντάκτης:

Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΔ κ. Γ. Κασαπίδης – Βουλευτής Ν. Κοζάνης.

Ο Δήμος Κιλκίς θα απορροφήσει και δεν θα μετακυλίσει  στους δημότες την αύξηση των τελών διαχείρισης των απορριμμάτων που επέβαλε η διοίκηση του ΦΟΣΔΑ Κ. Μακεδονίας.

Επίσκεψη σε σημεία του εργοταξίου κατασκευής του οδικού άξονα Νέας Σάντας-Ασσήρου πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Γιατί παραιτήθηκε
ο Θόδωρος Παυλίδης;
Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την παραίτηση ή μάλλον για τους λόγους που την κατέστησαν αναπόφευκτη, από την προεδρία της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων του Θεόδωρου Παυλίδη εξέφρασαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου  Κιλκίς οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Ζώτος και Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών αναγκών της.
Ειδικότερα η ΔΕΥΑ θα προσλάβει με σύμβαση οχτώ μηνών  τεχνίτες υδραυλικούς ΔΕ, ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν απευθείας στο ΑΣΕΠ.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Γκουντενούδης επεσκέφθη συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Ανθρακίδη, το νοσοκομείο Γουμένισσας και είχε σύσκεψη με την Διοικήτρια, κ. Βλάχου, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Τσαμαδιά, τον Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας κ. Σάτσογλου, τον Πρόεδρο Σωματείου, κ. Παπαλέξη, τον Διευθυντή Χειρουργικής, κ. Καπουτζή, τον Διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών, κ. Σένο.

Συνάντηση εργασίας είχε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης με την Αν. Υπουργό Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου στο Δημαρχείο.
Η Υπουργός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο προσφυγικό στην περιοχή και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου για εξομάλυνση της κατάστασης και για την ανακούφιση τόσο των προσφύγων/μεταναστών όσο και την επανόρθωση της κανονικότητας στις ζωές των πολιτών της περιοχής.