Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 1:39:48 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 20:49

Εύσημα στον Γκουντενούδη

Συντάκτης:

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης κάθε έτος κάνει τον απολογισμό των δράσεων και ενεργειών της και απονέμει τα εύσημα σε πρόσωπα και ομάδες που διακρίθηκαν.
Η ομάδα μας, μέσα στο 2016, συνέχισε την ανθρωπιστική «δράση ανακύκλωσης επίπλων», σύμφωνα με την οποία προβαίνουμε σε επιδιορθώσεις επίπλων και τελικά χαρίζουμε (δωρεάν) τα έπιπλα αυτά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, ενώ παράλληλα προστατεύουμε το περιβάλλον από τη δημιουργία απορριμμάτων.

Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 21:18

Δωρεά ασθενοφόρου του Δήμου Παιονίας στο ΕΚΑΒ

Συντάκτης:

Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, παρουσία από πλευράς Δήμου Παιονίας, του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκουντενούδη, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλου και του Γενικού Γραμματέα κ. Ανθρακίδη και από πλευράς ΕΚΑΒ του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Καρακατσιανόπουλου, της Γενικής Διευθύντριας ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Ματσικούδη και του υπευθύνου ΕΚΑΒ τομέα Κιλκίς κ. Ζαχίλα, ο Δήμος Παιονίας παρέδωσε ένα ασθενοφόρο όχημα με συνοδό εξοπλισμό αξίας 75.000 ευρώ το οποίο του είχε δωρίσει η Ομοσπονδία Σαμαρειτών Γερμανίας.

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 20:16

Η Idomeni συγχαίρει το Δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Ως Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης πρόσφατα πληροφορηθήκαμε για ένα έργο που χαρακτηρίζεται αξιόλογο με βάση την οδική ασφάλεια των οδηγών. Συγκεκριμένα στην έξοδο του Πολυκάστρου προς το Κιλκίς και στην συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης, Βενιζέλου, Δοϊράνης και Κιλκίς υπάρχει η διασταύρωση (με σήμα κατατεθέν το βενζινάδικο) η οποία λόγω διαρρύθμισης θεωρείται επικίνδυνη γιατί σε καθημερινή βάση οι οδηγοί διατρέχουν κίνδυνους.

Τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποίησε ο Δήμος Κιλκίς με είκοσι επτά ωφελούμενους συμπολίτες μας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, συνοδεία του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζου, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Πολυκάστρου για να επιθεωρήσουν τις διαδικασίες λειτουργίας της επιχείρησης και του χημείου.

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 20:52

Κάλαντα Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Παιονίας

Συντάκτης:

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα γέμισε το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου το Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου καθώς τοπικοί φορείς τραγούδησαν τις μελωδίες των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Χρήστο Γκουντενούδη, στους Αντιδημάρχους αλλά και τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 19:49

Περί αμμοχάλικου και λατομείων

Συντάκτης:

Μέγας θόρυβος ηγέρθη για τις παράνομες αμμοληψίες στο Γαλλικό και στη Νέα Σάντα. Ένα φαινόμενο καθημερινό που ενίοτε και κατά εποχές προσλαμβάνει μεγάλες διαστάσεις. Ιδιαίτερα όταν εκτελούνται μεγάλα έργα οδοποιίας στο ν. Κιλκίς. Αλλά και σε μόνιμη βάση από τοπικούς εργολάβους χωματουργικών έργων.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 18:49

Στο Χέρσο οι κάτοικοι εξακολουθούν να ανησυχούν

Συντάκτης:

Για όσους παρέστησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς την περασμένη Δευτέρα δεν προέκυψε κάτι  νεότερο  από την συγκέντρωση 100 περίπου κατοίκων το βράδυ της Τετάρτης στο Χέρσο.

Με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς  συντάσσεται με το δίκιο αίτημα των 10 εργαζομένων της  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς για νόμιμη ρύθμιση και την ομαλοποίηση των εργασιακών τους σχέσεων με την επιχείρηση.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 20:44

Παιδιά ενός κατώτερου θεού…

Συντάκτης:

Εργάζονται καθημερινά με κανονικό ωράριο εκτελώντας , όπως κάθε υπάλληλος στη ΔΕΥΑ Κιλκίς, τα καθήκοντα – εργασίες που τους ανατίθενται. Το έργο τους, μαζί με το αντίστοιχο των υπολοίπων 20 συναδέλφων τους στην επιχείρηση έχει εκθειαστεί επανειλημμένα από  τη διεύθυνση και τη δημοτική διοίκηση, σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Καθώς με το ίδιο προσωπικό (30 συνολικά άτομα) η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Κιλκίς  αντιμετωπίζει πολλαπλάσιο έργο μετά τον Καλλικράτη.