Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 2:33:46 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αλλεπάλληλες συναντήσεις με κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για το «Μεταναστευτικό».

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 20:31

Η πρόξενος των ΗΠΑ στην Παιονία

Συντάκτης:

Το Δήμο Παιονίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου η Αμερικανίδα Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κα Rebecca Fong. Λόγω της παρουσίας του Δημάρχου, κου Γκουντενούδη στην Αθήνα για το Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ με αφορμή «Το Μεταναστευτικό», ο Αντιδήμαρχος κος Μεμετζής υποδέχθηκε την κα Fong.

Την πάγια θέση του Δήμου Παιονίας ότι η περιοχή δεν αντέχει μόνιμες δομές εγκατάστασης μεταναστών, αλλά πρωτοστατεί μόνο στην οργανωμένη παροχή βοήθειας στους μετανάστες που ούτως ή άλλως δεν επιθυμούν εγκατάσταση στην Ελλάδα, επανέλαβε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε την περασμένη Δευτέρα στο Δημαρχείο Παιονίας.

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 21:57

Πλούσιες οι εκδηλώσεις στην Εμποροπανήγυρη

Συντάκτης:

Πλούσιο σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα είναι το πρόγραμμα της φετινής Εμποροπανήγυρης Κιλκίς, η οποία ξεκινά την πρώτη Τετάρτη φθινοπώρου, 2 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται με διοργανωτική μέριμνα του Δήμου Κιλκίς, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας και της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης, έχει διαμορφωθεί ως εξής:  

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης αναφέρθηκε στο δρόμο που θα βαδίσει, τον δρόμο της ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης, στα χνάρια του αείμνηστου Περικλή Κολότσιου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ευρωπού Δήμου Παιονίας από τις 22 Ιουνίου είναι στη διάθεση μαθητών, δημοτών και επισκεπτών, ανανεωμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει κάτω από άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας το κοινό.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 22:30

Τα δύσκολα θάρθουν τον Χειμώνα

Συντάκτης:

Επίσκεψη στη μεθοριακή Γραμμή Ευζώνων – Ειδομένης πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Ιουλίου ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Π. Θωμαΐδη.

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης με τον απόστρατο Στρατηγό Δημήτριο Οικονόμου και τη σύζυγό του, Άννα. Το ζεύγος,  άκρως ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν τη γνώση και μόρφωση της νεολαίας της Παιονίας, είναι οι ευεργέτες – δωρητές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αξιούπολης.

Στο σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει για τους ιδιοκτήτες χιλίων περίπου ακινήτων, που δεν έχουν δηλωθεί στο κτηματολογικό γραφείο Πολυκάστρου, και κινδυνεύουν να χάσουν τις ιδιοκτησίες τους μετά τις 1-8-2015 που λήγει η σχετική προθεσμία, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς, ζητώντας ολιγόμηνη παράταση.

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 00:33

Ανακύκλωση γυαλιού στην πόλη του Κιλκίς

Συντάκτης:

Διευρύνει τις προσπάθειες στον τομέα ανακύκλωσης υλικών ο δήμος Κιλκίς, κι αυτό παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον ιδιώτη στον οποίο παραδίδει τα υλικά ανακύκλωσης μέχρι τώρα, καθ’ υπόδειξη της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.