Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 6:41:05 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ανήκει στη νέα γενιά που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, αγαπά την ευθύνη και τη δημιουργία και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη επιθυμώντας να αποκτήσει έναν πιο αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών πολιτικών, επωφελών για τον τόπο και τους πολίτες του.

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023.

Στις 2μ.μ. θα γίνει η ειδική συνεδρίαση για την Έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2022 Δήμου Παιονίας.

Πιστεύω ότι την αγάπη για τον τόπο μας οφείλουμε να την καταθέτουμε εμπράκτως, χωρίς ανιδιοτέλεια και προσωπικές φιλοδοξίες.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα και φθάνοντας μέχρι τον βαθμό του Υποστράτηγου, υπηρέτησα πάντα με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας, πρεσβεύοντας πάντα τις αρχές και αξίες που μου πρόσφεραν οι γονείς μου.

Ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης συνεχίζει δυναμικά με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και μια πλειάδα ικανών στελεχών την προσπάθεια να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με έργα ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου και την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Να σας συστηθώ κι εγώ αν και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, με γνωρίζετε.

Είμαι ο Γεώργιος Στεφούδης, πρωτότοκος γιός του Απόστολου Στεφούδη και της Ελπινίκης Ζορμπά. Είμαι παντρεμένος με την Καίτη Χατζηδιονυσίου, εκπαιδευτικό Β'βαθμιας με την οποία αποκτήσαμε τρία παιδιά. Ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας και Εργολάβος Ηλεκτρολόγος και σήμερα είμαι συνταξιούχος. Γεννήθηκα μεγάλωσα και έζησα στο Κιλκίς και τα 60 χρόνια της μέχρι τώρα ζωής μου.

Με τη Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Αναστασία Γαβουχίδου γεμάτη με ενέργεια και προθυμία να εργαστεί μαζί με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και τα στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού για να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Με την πεποίθηση ότι οι αυτοδιοικητικές πολιτικές επηρεάζουν αποφασιστικά την προοπτική του τόπου και έχουν ήδη διαμορφωθεί σοβαρές προϋποθέσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξή του την τελευταία τετραετία, ο Ιορδάνης Παντελίδης συντάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ονομάζομαι Θωμάς Μουράτι του Κιανί, γεννήθηκα το 1971 στην Αλβανία είμαι παντρεμένος και έχω 2 υπέροχα παιδιά. Έχω σπουδάσει οικονομολόγος στα Τίρανα της Αλβανίας από το 1990 μέχρι το 1994 και σήμερα εργάζομαι σαν ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι πάνω απο 22 χρόνια στην Γουμένισσα και πλέον την θεωρώ δεύτερη μου πατρίδα.

Ανακοίνωσε τον υπ. δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Καπασακαλίδη το «Νέο Κιλκίς» του υπ. δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη:

«Είμαι ο Θεόδωρος Καπασακαλίδης 35 ετών, Μασέρ - Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Η Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ υποδέχεται στις τάξεις της τον Στέφανο Γαϊτανίδη, ο οποίος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στέκεται υποστηρικτικά στις επιδιώξεις της Δημοτικής Αρχής, υπό τον Δημήτρη Κυριακίδη για μια πολυεπίπεδη ανάπτυξη στον Δήμο Κιλκίς με δυναμικά στοιχεία, από την οποία θα ωφεληθούν ο τόπος και οι συμπολίτες μας.