Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 9:43:09 μμ

Αυτοδιοίκηση

Φίλες  και  Φίλοι

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς.

Αδιαμφισβήτητα οι εκλογές αποτελούν ταυτόχρονα δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, διασφαλίζοντας την ελευθερία επιλογής ανάμεσα σε ένα πλήθος διαφορετικών προτάσεων.

Τρία θα είναι τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου από το ν. Κιλκίς όπως θα προκύψουν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Τόσα ήταν και στο απερχόμενο συμβούλιο και η μόνη διαφορά είναι πως οι υποψήφιοι -όλοι οι υποψήφιοι- χρειάζονται σταυρό προτίμησης καθώς το νέο αντιπεριφερειάρχη θα ορίσει ο νικητής Περιφερειάρχης.

Η Παρθένα (Νόπη) Γιαννακίδου δυναμώνει με τη συμμετοχή της την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για να Πάμε Μαζί Μπροστά τον τόπο μας, με σχέδιο, με συνέπεια και ευθύνη.   

 Παρθένα (Νόπη) Γιαννακίδου

Η Παρθένα (Νόπη) Γιαννακίδου κατάγεται από τον Μικρόκαμπο.

Ο Αθανάσιος Καριοφύλλης συνεχίζει Δυναμικά Μαζί με τον Δημήτρη Κυριακίδη την προσπάθεια να κατακτήσει νέες κορυφές η Δημοτική Αρχή για τον Δήμο Κιλκίς έχοντας ήδη στο ενεργητικό της μια παραγωγική θητεία με πλούσιο έργο και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.  

Τον πειθαρχικό έλεγχο του προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Κιλκίς ζήτησε η δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Λένα Αναστασιάδου σε συνέντευξή της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την περασμένη Παρασκευή.
Η κ. Αναστασιάδου επικαλούμενη στοιχεία του ΓΕΜΗ (Μητρώου Επιχειρήσεων) κατήγγειλε ότι ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑ (δεν τον κατονόμασε αλλά αναφερόταν στον κ. Γιάννη Παραγιό, ο οποίος προΐσταται των τεχνικών υπηρεσιών της επιχείρησης ύδρευσης – αποχέτευσης του δήμου Κιλκίς) συμμετείχε σε ανώνυμη εταιρεία ως διευθύνων σύμβουλός της η οποία εταιρεία με βάση τους ΚΑΔ προμηθεύει με σωλήνες, υδρόμετρα, αντλίες, κάνει γεωτρήσεις…

Ο Γιάννης Ισαακίδης έρχεται στην Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με αγωνιστικό παλμό και ακμαία διάθεση προσφοράς στα κοινά και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο Γιάννης Ισαακίδης κατάγεται από το Σπουργίτη.

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς παρεμβάσεων – άλλες παρασκηνιακές κάποτε ανεπίσημες και όχι μόνο – σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Επανέρχονται συζητήσεις παρωχημένες και επιχειρήματα ξεπερασμένα από την ίδια την πραγματικότητα. Πιο πολύ φαντάζουν ωσάν εκθέσεις ιδεών οι οποίες φαίνονται να αγνοούν ένα θεσμικό πλαίσιο το οποίο και στην τοπική διοίκηση εκφράζεται με το σύνθημα “τα κέρδη τους οι ζωές μας” αφού δεν αναφέρονται:

-- Στη χρηματοδότηση των δήμων με ιδία έσοδα, δηλαδή με επιπλέον φορολεηλασία του δημότη με ταυτόχρονη συρρίκνωση της κρατικής χρηματοδότησης (ΚΑΠ),

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη για να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για τα χωριά και για την πόλη που μας αξίζει, πάντα με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Ο Γιώργος Ελευθεριάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Άνω Αποστόλους. Αποφοίτησε από το 2ο ΤΕΕ Κιλκίς με την ειδικότητα του Τεχνικού Ψυκτικού και εργάστηκε στο αντικείμενό του σε δύο εταιρίες. Στο κατώφλι της οικονομικής κρίσης το 2010 τόλμησε επιχειρηματικό άνοιγμα στον τομέα του και ίδρυσε την εταιρία ‘’Ψυκτική Ελευθεριάδης’’ με αρχική έδρα το χωριό του.

Η Βαρβάρα Κάκαρη κάνει ένα βήμα Μπροστά στην Αυτοδιοίκηση με την προσδοκία να εκφράσει τις προοδευτικές αντιλήψεις της νέας γενιάς και να είναι χρήσιμη στον τόπο και στους πολίτες και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Η Βαρβάρα Κάκαρη γεννήθηκε και ζει στο Κιλκίς.

Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της κας Μαλαματένιας Παπαδοπούλου, με την «Παιονία της Προόδου», στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, στην δημοτική κοινότητα Πολυκάστρου.

Ακόμη, την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Τσεσμετζή, στην δημοτική κοινότητα Ρυζίων. Την υποψηφιότητα του κ. Κυριάκου Σταμπουλή, στην δημοτική κοινότητα Λιμνοτόπου.