Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 11:32:34 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Ένταση επικρατεί στις σχέσεις του Δήμου Κιλκίς με την Πολιτεία, αφού η τελευταία δια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης απέρριψε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τη μετονομασία της οδού Νοσοκομείου σε οδό Χρήστου Δρέλλια προς τιμή του Νομάρχη επί θητείας του οποίου στη δεκαετία του ’30 χτίστηκε το Νοσοκομείο Κιλκίς.

Χρήσιμες επαφές με αιρετούς και στελέχη του  Δήμου Ρόδου  είχε η δημοτική σύμβουλος Άννα Δημάκη και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψής της στο νησί.

Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 21:03

Παιονία: Τεχνικό πρόγραμμα ύψους 516.120 ευρώ

Συντάκτης:

Με συνολικό προϋπολογισμό 516.120 ευρώ ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας το τεχνικό πρόγραμμα για το 2016.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 19:06

Παιονία: Στα ίδια επίπεδα τα δημοτικά τέλη

Συντάκτης:

Στα ίδια επίπεδα με πέρσι παραμένουν τα δημοτικά τέλη στο δήμο Παιονίας σύμφωνα με εισήγηση της δημοτικής αρχής και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας.
Ετσι, για τα τέλη καθαριότητας – φωτισμού του έτους 2015, έχουμε: Τέλος κατοικιών 1,50€/τ.μ.. Τέλος καταστημάτων 2,60€/τ.μ.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 19:03

Ονοματοδοσία παρόδων στην Γουμένισσα

Συντάκτης:

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας  Γουμένισσας του Δήμου  Παιονίας,  ύστερα από την εισήγηση του Προέδρου Αθανασίου Τραχανίδη, αποφάσισε την ονοματοδοσία παρόδων και σημείων στη Γουμένισσα, κάτι που ενέκρινε και το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας.

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 22:56

Εγκαινιάστηκε η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Συντάκτης:

Κατακλύστηκε από κόσμο βράδυ της Τετάρτης, πρώτη ημέρα της Εμποροπανήγυρης, η πλατεία Δημαρχείου και οι πέριξ δρόμοι της.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί θεραπαινίδα της κεντρικής εξουσίας. Έτσι μας θέλουν οι κυβερνήσεις. Το κράτος είναι τόσο ανάλγητο που δεν επιτρέπει προσλήψεις ούτε και σε υπηρεσίες με ανταποδοτικό χαρακτήρα, όπου δηλαδή δεν υπάρχει επιβάρυνση των δημόσιων οικονομικών. Η πρόνοια για τους μετανάστες – πρόσφυγες αποτελεί κρατική υπόθεση. Δεν μας επιτρέπουν ουσιαστικά καμιά δαπάνη, αφού χαρακτηρίζονται μη επιλέξιμες από τον Επίτροπο. Μας θέλουν μόνο για τα σκουπίδια. Μεταβιβάζονται σε εμάς αρμοδιότητες χωρίς αντίστοιχους πόρους.  

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 23:17

Ξεκίνα τις εργασίες αλλιώς εκπίπτεις

Συντάκτης:

«Καλούμε τον ανάδοχο του έργου «Οδικός άξονας Θεσσαλονίκη – Κιλκίς- Δοϊράνη, τμήμα από Α/Κ. Ασσήρου έως Α/Κ. Νέας Σάντας» να προχωρήσει εντός 25 ημερών, δηλαδή μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2015 στη συνέχιση των εργασιών του έργου και συγκεκριμένα στην κατασκευή του οπλισμού των 2.850 μέτρων μήκους των φρεατοπασάλων του τεχνικού προστασίας αγωγού υψηλής πίεσης αερίου που θα κατασκευαστεί στον κόμβο Δρυμού.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αλλεπάλληλες συναντήσεις με κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για το «Μεταναστευτικό».

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 20:31

Η πρόξενος των ΗΠΑ στην Παιονία

Συντάκτης:

Το Δήμο Παιονίας επισκέφθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου η Αμερικανίδα Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κα Rebecca Fong. Λόγω της παρουσίας του Δημάρχου, κου Γκουντενούδη στην Αθήνα για το Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ με αφορμή «Το Μεταναστευτικό», ο Αντιδήμαρχος κος Μεμετζής υποδέχθηκε την κα Fong.