Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 5:37:00 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δέχθηκε χθες την επίσκεψη της προϊσταμένης της νεοσύστατης  Εφορείας Προϊστορικών – Κλασικών και Βυζαντινών  Αρχαιοτήτων Κιλκίς δρ. Ελένης Κοτζαμποπούλου και της τμηματάρχου των Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της ίδιας υπηρεσίας δρ. Μάγδας Παρχαρίδου.

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας , είχε συνάντηση εργασίας  με τον Διευθυντή της ΥΑΜΣ Εμμανουήλ Κρασσανάκη σχετικά με το θέμα της αξιοποίησης του στρατοπέδου ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ , στη Γουμένισσα.

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:47

ΔΕΥΑ ΠΑΙΟΝΙΑΣ… Ρύθμιση οφειλών

Συντάκτης:

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας ανακοινώνει ότι όσοι δημότες - καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση μπορούν μέχρι τις 30-9-2014, με αίτησή να υπαχθούν σε ρύθμιση των οφειλών τους

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 21:18

Αυτή είναι η ...αποκατάσταση της χωματερής;

Συντάκτης:

Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από την ανακοίνωση ου Δήμου Κιλκίς με την οποία διαβεβαίωνε ότι επενέβη και καθάρισε τους χώρους όπου ασυνείδητοι πολίτες ρίχνουν απορρίμματα.

To Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικολογική ποιότητα & Διαχείριση υδάτων σε επίπεδο λεκάνης απορροής» των τμημάτων Β ι ο λ ο γ ί α ς, Γ ε ω λ ο γ ί α ς & Π ο λ ι τ ι κ ώ ν Μ η- χ α ν ι κ ώ ν του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου η επίσημη υποδοχή του  Δημάρχου Παιονίας στο Ιερό Κοινόβιο Αγίου Νικόδημου Πενταλόφου Παιονίας κατά το μετόχιο της Ι. Μ. Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους .

Επισκέψεις σε Κολχίδα, Αργυρούπολη και Σεβαστό πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και καταγραφής ζητημάτων που αφορούν τους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας.

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών ρουχισμού, τα οποία θα διατεθούν στους εξυπηρετούμενους από την υποστηρικτική δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κιλκίς, αναλαμβάνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο Τριτέκνων.

Σε εποχές όπου η κρατική χρηματοδότηση ή έστω η ένταξη μικρών έργων σε κοινοτικά προγράμματα αποτελεί «όνειρο θερινής νυκτός»  η ενεργοποίηση του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»

Ο Δήμαρχος Παιονίας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου παραβρέθηκε στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πολυπέτρου για το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, Αρτοκλασία, Περιφορά Ιερής Εικόνας Αγίου Δημητρίου. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος.