Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 9:40:36 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 09:32

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το 2ο Γυμνάσιο Πολυκάστρου

Συντάκτης:

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας αναφέρεται στο 2ο Γυμνάσιο Πολυκάστρου και μεταξύ των άλλων αναφέρει:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-12-2015)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-12-2015)

Ογδόντα επτά παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, η οποία συνεχίζει να λειτουργεί με το 50% της δύναμης των εκθετών της, στο πλαίσιο των επιβαλλόμενων υγειονομικών ρυθμίσεων με σκοπό την αποτροπή διασποράς του Covid -19.

Με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές παραδίδεται σύντομα σε λειτουργία ο νέος βρεφικός σταθμός του Κιλκίς. Βρίσκεται επί της οδού Κοτυώρων και Καραολή & Δημητρίου, είναι ένα πραγματικό κουκλόσπιτο, ειδικά διαμορφωμένο σε αισθητική χώρου και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, με υποψήφιους λιλιπούτειους ένοικους βρέφη ηλικίας από οκτώ μηνών μέχρι και δύο ετών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-12-2020)

Απάντηση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Καπουτζή σε δήλωση του κ. Χρήστου Γκουντενούδη, πρώην Δημάρχου Παιονίας,  Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ».

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 09:49

Δήλωση Ανδρέα Βεργίδη για τα... 102 κρούσματα

Συντάκτης:

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη:

«Η ανακοίνωση για εκτόξευση του ημερήσιου αριθμού των κρουσμάτων σε 102 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η οποία -όπως απεδείχθη- οφείλεται σε ασύλληπτο λάθος ιδιωτικού εργαστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε μία περίοδο κρίσιμη για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που αφορούν στην προστασία και την περαιτέρω θωράκιση της δημόσιας υγείας από τον αόρατο “εχθρό”, τον COVID-19.

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι έχει ανοίξει ο κύκλος του ενιαίου συστήματος κινητικότητας για το 2020. Στο Δήμο Κιλκίς οι διαθέσιμες οργανικές θέσεις προς κάλυψη είναι σαράντα δύο (42) και στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος - Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών δεκαέξι (16).

Λόγω της πανδημίας και των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γίνονται μόνο δια περιφοράς, μέθοδος που κατά την άποψη μου, αφενός δεν είναι αποτελεσματική ούτως ώστε να «προβληματίσει» την διοίκηση του δήμου για να δραστηριοποιηθεί και αφετέρου λαμβάνονται ως ευκαιρία για εκμετάλλευση από τον Δήμαρχο ώστε να περνάει «εν κρυπτώ» ρυθμίσεις, που μπορεί να μην εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δημοτών.