Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, 5:13:19 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 14:19

Απορριμματοφόρο ανακύκλωσης στο Δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Σε κανονική λειτουργία τέθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου  το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης του Δήμου Παιονίας.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 12:25

Rapid tests στο Σ.Σ. Μουριών τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Συντάκτης:

Δωρεάν διαγνωστικά τεστ (rapid tests) για τον κορονοϊό θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στο Σ.Σ. Μουριών, μετά από αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Με αφορμή την δημοσίευση (σ.σ.: από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ) των τευχών δημοπράτησης για την παραχώρηση του οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού και την εντέλει συμπερίληψη σε αυτήν της υποχρέωσης του αναδόχου για την ανακατασκευή  του οδικού τμήματος Χαλάστρας-Ευζώνων μήκους 44 χλμ, ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» κ. Χρήστος Γκουντενούδης δήλωσε τα εξής:

Τη μάχη κατά της διασποράς του κορονοϊού δίνουν και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια καθαρή και περιποιημένη πόλη και για την αντίστοιχη φροντίδα των οικισμών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συγχαίρει τη Διοίκηση και το προσωπικό του Αστυνομικού τμήματος Παιονίας για τη μεγάλη πρόσφατη επιτυχία που κατέγραψαν στο διαρκή αγώνα απέναντι στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Ογδόντα εννέα (89) εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Με απόφαση του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ)  απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τροφείων οι γονείς και κηδεμόνες τα παιδιά των οποίων φιλοξενούνται στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 10:17

Κυριακίδης: Στο πλευρό των επαγγελματιών

Συντάκτης:

Ο δήμος Κιλκίς στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, τονίζει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης:

Ο προϋπολογισμός εσόδων – εξόδων του Δήμου Κιλκίς, ύψους 34.651.177,40 ευρώ και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης του 2021 υπερψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε διά περιφοράς την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Ο Δήμος Κιλκίς και οι κοινωνικές του υπηρεσίες αξιοποιούν τη χρήσιμη εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος σε ότι αφορά την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού από τις δυσμενείς συνέπειες του κορονοϊού και μπαίνουν πάλι στην πρώτη γραμμή για να συνεχίσουν πιο δυναμικά το κοινωνικό τους έργο.