Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πάμε σινεμά, στο «Σινέ Αστρον» του Κιλκίς
Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς
Γράφει ο Γιώργος Δ. Αναστασιάδης, Μέλος Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο πολυκατακερματισμός της Κεντροαριστεράς ήρθε ως αποτέλεσμα της τεράστιας συμπίεσης που υπέστη ο πολιτικός της χώρος υπό το βάρος της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής ύφεσης. Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε η δυνατότητα σε πολιτικές δυνάμεις προερχόμενες είτε από τα αριστερά είτε από τα δεξιά του πολιτικού συστήματος, να συνενωθούν γύρω από το πρόσωπο του σημερινού πρωθυπουργού και εν τέλει να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρα τον Ιανουάριο του 2015.
Τρόφιμα για συσσίτια παρέδωσαν οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Κιλκίς
Ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) ευχαριστεί τα μέλη του, τους αιρετούς εκπροσώπους της ΠΕ Κιλκίς και τις εταιρείες ΄΄EURIMAC AE΄΄ και ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ΄΄ για την γενναία συνεισφορά τους στην συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο που διοργανώνεται και λειτουργεί σε καθημερινή βάση από την ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς.
Προσωρινή αναστολή λειτουργίας Δημοτολογίων και Ληξιαρχείων
Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται προς τους δημότες ότι αναστέλλεται προσωρινά από τις 12 έως τις 22 Ιανουαρίου η λειτουργία των Δημοτολογίων του Δήμου. Αναστέλλεται επίσης και η λειτουργία των Ληξιαρχείων από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το νέο πληροφοριακό σύστημα του μητρώου πολιτών. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών:
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Γεωργαντάς: Κατάφωρη αδικία σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες
Ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ψηφισθούν από την Κυβέρνηση οι αλλαγές στα προνοιακά επιδόματα που έχουν συμφωνήσει οι αρμόδιοι Υπουργοί στο πλαίσιο της «διαπραγμάτευσης» για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης. Ως αποτέλεσμα των αλλαγών αυτών χιλιάδες οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά θα σταματήσουν να λαμβάνουν το επίδομα ή θα δουν πολύ σημαντικές μειώσεις.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Ρωσία: Μεγαλύτερος εχθρός οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι Ρώσοι θεωρούν ότι εχθροί είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες σε ποσοστό 68%, η Ουκρανία (29%) και η Ευρωπαϊκή Ένωση (14%).
Ρωσία: Φωτογραφίες από μυστηριώδεις επιθέσεις drones στις βάσεις στη Συρία
Στην φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ.