Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ενστάσεις της συζύγου του Κολ για προγραμματισμένη ομιλία της Μέρκελ
Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικού σε αεροδρόμιο του Μίσιγκαν
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής κατά Καμμένου
Ιταλία: Μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό για εργασία
Μέρκελ: Μια ισχυρή Ευρώπη είναι προς το συμφέρον της Ουάσινγκτον
Λιγότερο από έναν μήνα αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ κακή» την πολιτική της Γερμανίας όσον αφορά το εμπόριο και τις (αμυντικές) δαπάνες, η Μέρκελ χρησιμοποίησε την παρουσία της δίπλα στον βετεράνο, γεννημένο στη Γερμανία, βετεράνο αμερικανό διπλωμάτη Χένρι Κίσινγκερ προκειμένου να τονίσει πως η υπερτλαντική σχέση εδράζεται σε «κοινές πεποιθήσεις, αξίες και αντιλήψεις».
Διορία ώς 14 Ιουλίου για τα ανασφάλιστα οχήματα
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, ανέφερε ότι είχε σύσκεψη στο υπουργείο, μέχρι αργά χθες το βράδυ, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη στα ανασφάλιστα οχήματα, σημειώνοντας ωστόσο ότι πιο αρμόδιο είναι το υπουργείο Οικονομικών.
Η Ελλάδα διοργανώτρια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη το 2018
Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από το 2004. Μέχρι σήμερα 14 χώρες έχουν αναλάβει από τον ΠΟΥ την ευθύνη της διοργάνωσης του εορτασμού της και φέτος διοργανώτρια χώρα ήταν το Βιετνάμ.
Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Τσίπρας
Το Brexit στο επίκεντρο του Λόγου της Βασίλισσας
Ο Λόγος της Βασίλισσας επικεντρώθηκε σε νέους νόμους που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τη Βρετανία για μία «ομαλή και με τάξη» αποχώρηση από την ΕΕ.