Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βρυξέλλες: Μπλακ άουτ παρέλυσε το αεροδρόμιο
Δεκάδες ταξιδιώτες που έφταναν στο σημείο δεν μπορούσαν καν να μπουν στο κτήριο του αεροδρομίου Zaventem, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές.
Γεωργία: Το κόμμα, η υποχρεωτική θητεία και... η φουσκωτή εκκλησία
Το κόμμα Girchi (Pin cone) δήλωσε ότι, από τότε που οι αρχές προσπαθούν να αποδείξουν ότι η χριστιανική του Ευαγγελική Προτεσταντική Εκκλησία της Αγίας Γραφής της Γεωργίας δεν υπάρχει, θα αγοράσει μια εκκλησία για να μπορέσουν τα μέλη της να προσεύχονται.
Μαζί με τις φλόγες στον Grenfell Tower έσβησαν και οι ελπίδες για επιζώντες
Ραγδαία αύξηση στις μισθώσεις μέσω Airbnb
Μητροπολίτης Φθιώτιδας: Τέλος οι «εξεζητημένοι στολισμοί» σε γάμους και βαφτίσεις
Ληστεία σε χρηματαποστολή στον ΗΣΑΠ Φαλήρου
Πηγή: Το Βήμα
Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Αρχικά, από τις 09:00, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης.
Χατζηδάκης: Ο κ Τσίπρας έχει αλλάξει επτά θέσεις μέσα σε ένα μήνα
Είτε πάει μέχρι τέλους το θέμα του χρέους ο Πρωθυπουργός είτε όχι, δεν μπορούν να καλυφθούν ούτε οι ευθύνες ούτε η ζημιά που έχει φέρει η Κυβέρνηση στην οικονομία, πρόσθεσε.