Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ερωτηματικά για υπόπτες μεθοδεύσεις στην υπόθεση του «Νoor-1»
Με επιτυχία ο "Διαγωνισμός Πιροσκί"
Μπορεί ο καιρός να μην έκανε το χατήρι στους συνδιοργανωτές της μεγάλης γιορτής “Διαγωνισμός Πιροσκί” και να τον ανέβαλλαν δύο φορές αλλά ο επιμένων νικά. Έτσι το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017 όλοι δρόμοι οδηγούσαν στην Ευκαρπία Κιλκίς για τον ετήσιο Διαγωνισμό Πιροσκί που καθιερώθηκε πλέον στους πολιτιστικούς θεσμούς του τόπου μας.
Ζητούμενο του προσυνεδριακού διαλόγου η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨Βασίλη Σεργιαννίδη¨ του Επιμελητηρίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
με ομιλητές:
Αγώνες Θεσμός τα Ελευθέρια στίβου του ΓΑΣΚ
Τα πιο λαμπρά «Ελευθέρια» από καταβολής του θεσμού , διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 10 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς, ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας & με την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.
Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης του Κιλκίς κατέφερε να προσελκύσει να αγωνιστούν περισσότερους από πεντακόσιους αθλητές και αθλήτριες, που εκπροσώπησαν 53 διαφορετικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα, ενώ οι σχεδον ιδανικες καιρικές συνθήκες, συνέβαλαν ωστε να σημειωθουν εξαιρετικές επιδόσεις στα περισσότερα από τα αγωνίσματα με το επίπεδο του συναγωνισμού να είναι παντού πολύ υψηλό.
Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 6ο Τουρνουά Grass Volley στο Λαγκαδά
Το Σάββατο 10 Ιουνίου ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε στο 6ο μεγάλης εμβέλειας Τουρνουά Grass Volley που διοργάνωσε ο ΑΣΚ Λαγκαδά στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά σε συνεργασία με τον δήμο Λαγκαδά.
Ο Δήμος Λαγκαδά και η διοίκηση των Ιαματικών Λουτρών Λαγκαδά για άλλη μια χρονιά παραχώρησαν στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές τον καταπράσινο χώρο των Λουτρών ο οποίος πλημμύρισε από χαμόγελα και φωνές μικρών παιδιών.
Επιφυλακτική η ΝΔ για τα μηνύματα μετριοπάθειας από την πΓΔΜ
Μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας με τον κ.
Μέρκελ: Η ΕΕ είναι έτοιμη να διαπραγματευθεί το Brexit
Τι είχες αγρότη, τι είχα πάντα
Ο θερισμός ξεκίνησε από τα πεδινά του Κιλκίς και ήδη θερίστηκαν και σιτάρια, πέραν των κριθαριών όπου αρχίζει πρώτα ο θερισμός. Δεν θα πρωτοτυπήσουμε αν σας ενημερώσουμε για τις αποδόσεις. Αν εξαιρεθούν τα σιτηρά που ποτίστηκαν- λίγα αλλά υπάρχουν- η στρεμματική απόδοση αρχίζει από 80 κιλά και εξικνείται μέχρι τα 150 κιλά το στρέμμα. Κι άντε να ζήσουν οι αγρότες με παρόμοιες αποδόσεις. Θα πείτε: Κάθε χρόνο κάτι συμβαίνει και οι ελπίδες για ικανοποιητική παραγωγή καταρρέουν. Σύμφωνοι, αλλά φέτος οι αγρότες έχουν και τις αυξημένες εισφορές και την φορολογία.
Το Πολιτιστικό Κέντρο του ΟΤΕ τίμησε εμπράκτως στο Κιλκίς την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων και συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος μοιράζοντας λουλούδια σε όλους όσους βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουνίου μπροστά από την κεντρική είσοδο του εμπορικού καταστήματος COSMOTE επί της οδού Εθ. Αντίστασης.
Επιλέγω Δ.ΙΕΚ Κιλκίς – προοπτική στην απασχόληση»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 η εκδήλωση του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς «Επιλέγω Δ.ΙΕΚ Κιλκίς – προοπτική στην απασχόληση». Η εκδήλωση ενταγμένη στα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017» πραγματοποιήθηκε στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη. Εκπροσωπόντας τον Δήμο Κιλκίς την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τσαντάκης Δημήτρης.