espa pkm

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2026, 10:45:46 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι ισπανοί βουλευτές επαναβεβαίωσαν την Τετάρτη την εμπιστοσύνη τους στον πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι καταψηφίζοντας την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει το κόμμα Podemos, το οποίο τάσσεται κατά της λιτότητας.

Εκατόν εβδομήντα βουλευτές ψήφισαν κατά της πρότασης μομφής, 82 ψήφισαν υπέρ και 97 τήρησαν αποχή.
Στο Ηράκλειο έφτασαν, την Τετάρτη, οι πρώτες οικογένειες προσφύγων που θα φιλοξενηθούν προσωρινά στην Κρήτη, στο πλαίσιο του προγράμματος υποδοχής που διεξάγεται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.
Στην τελευταία της προειδοποίηση πριν από την παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε την Τετάρτη την Ελλάδα να ολοκληρώσει τη μεταφορά της κοινοτικής νομοθεσίας για τα απόβλητα στο εθνικό δίκαιό της.
Ο διευθυντής πληροφορικής στο Media Lab του MITΜιχάλης Μπλέτσαςκαι το ιδρυτικό μέλος της Ώρας ΑποφάσεωνΆννα Διαμαντοπούλουσυνομιλούν μέσωFacebook Liveγια τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν σήμερα τους νέους στην εργασία, την επιστήμη, την παραγωγή, τις παγκόσμιες προκλήσεις για την νέα γενιά και τις ευκαιρίες και δυνατότητες των νέων στην Ελλάδα σήμερα.
Παράταση δύο περίπου εβδομάδων πήρε ο διαγωνισμός για τη Γραμμή 4 του μετρό. Νέα ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ορίζεται η 17η Ιουλίου 2017, αντί της 30ης Ιουνίου που είχε αρχικά καθοριστεί.

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.

Στη συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης και καταγραφής ζημιών σε κτιριακές εγκαταστάσεις και χώρους επιχειρήσεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λέσβου που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το σεισμό της 12ης Ιουνίου προέβη η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με απόφαση της περιφερειάρχη, Χριστιάνας Καλογήρου.
Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών Στιβ Σκαλίζε έχει τραυματιστεί από πυρά ενόπλου, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια προπόνησης σε γήπεδο μπέιζμπολ, στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με την αστυνομία και τα ΜΜΕ.
Την αναβολή των πανελλαδικών εξετάσεων σε Λέσβο και Χίο για αύριο, Τετάρτη, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η απόφαση ελήφθη «εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί» μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τα δύο νησιά.
Δεν του είχαν ζητήσει ρουσφέτι, επί πρωθυπουργίας τους, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξης Τσίπρας και τα λιγότερα του τα ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» ο Ανδρέας Μαρτίνης, δεύτερη ημέρα εξέτασής του ως μάρτυρας στην εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.