espa pkm

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026, 11:09:02 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες της Ολλανδίας, ανοίγοντας τον εκλογικό κύκλο της ΕΕ από τον οποίο ίσως προκύψει μια διαφορετική Ευρώπη.

Με φόντο τις φωνές του Βιμ Βίλντερς κατά των μουσουλμάνων, αλλά και τις κραυγές Ερντογάν κατά ΕΕ, οι Ολλανδοί καλούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα προγνωστικά.
Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών εκφράζει την έντονη αντίθεσή της με τις προτάσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για κατάργηση της προσωπικής διαφοράς του ν. 4387/2016 στις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών.
Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 π.μ. ως τις 3 μ.μ. στον νομό Αττικής και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι πανελλαδική συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη.
Τη σωτηρία της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράγμα, μεγαλύτερο κατά πώς φαίνεται από τη σωτηρία της ζωής που υπερασπίζονται οι ιατρικές σχολές, καλούνται να αναζητήσουν φέτος οι υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: πολύ ευκολότερα θα γίνουν θεολόγοι από γιατροί! Η κατανομή των φετινών εισακτέων ανά τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, σε πρώτη ανάγνωση δεν διαφέρει δραματικά από την περσινή.
Την...ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου έλαβε χθες το βράδυ εν μέσω της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και συζήτησε μαζί του πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, όχι μόνο από πολιτικής άποψης, αλλά και από πνευματικής.
Στις 9 Μαΐου θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στη Νότια Κορέα, μετά την καθαίρεση της πρώην προέδρου της χώρας, Παρκ Γκέουν-χε, εξαιτίας του σκανδάλου διαφθοράς.

Ο πρωθυπουργός Χουάνγκ Κιο-αν, ο οποίος από τον Δεκέμβριο ασκεί χρέη προέδρου, δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 11:50

Ανοιξαν οι κάλπες στην Ολλανδία

Οι κάλπες άνοιξαν στην Ολλανδία για τις βουλευτικές εκλογές και σχεδόν 13 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες για να αποφασίσουν ποια κόμματα θα κερδίσουν τις περισσότερες έδρες στο κοινοβούλιο.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το κεντροδεξιό κόμμα VVD του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε έχει μικρό προβάδισμα επί του PVV (Κόμμα για την Ελευθερία) του Γκέερτ Βίλντερς, που υιοθετεί θέσεις κατά του ισλάμ και κατά της ΕΕ.

Το μέλλον της Ευρώπης και η θέση της Ελλάδας σε ένα πολιτικό περιβάλλον «πολλών ταχυτήτων» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Protagon, για τη συμπλήρωση εξήντα ετών από τη Συνθήκη της Ρώμης.

Επιδότηση έως και 50% του κόστους σύνδεσης για την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε τουλάχιστον 10.000 νοικοκυριά, είτε σε πολυκατοικίες, είτε σε μεμονωμένα διαμερίσματα, προωθεί για φέτος η Εταιρεία Διανομής Αερίου - ΕΔΑ Αττικής.
Για τον εορτασμό της 196ης Εθνικής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.), η Ένωση Τριπολιτών Αττικής, η Παγγορτυνιακή Ένωση και ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 22/3/2017 και ώρα 6:30 μ.