Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βίτσας: Δεν είναι προς το συμφέρον μας να εμπλακούμε στην κρίση μεταξύ της Τουρκίας με την ΕΕ
«Είναι αρκετά επικίνδυνη οποιαδήποτε εκτίμηση για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η Σιδηροδρομική Εγνατία
Απειλεί την ΕΕ με το προσφυγικό η Αγκυρα αν δεν καταργηθεί η βίζα
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου απείλησε ευθέως την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι αν δεν προχωρήσει στην κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου για τους τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στις χώρες μέλη της Ένωσης, η Αγκυρα θα αποσυρθεί από τη συμφωνία για το προσφυγικό.
Δικαστική έρευνα σε βάρος του Εμανουέλ Μακρόν για «ευνοιοκρατία»
Ο πρόεδρος του ΕΛΚ προτείνει να διακόπτεται η χρηματοδότηση των ευρωφοβικών κομμάτων
Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να πάνε στο φεγγάρι, 48 χρόνια μετά τους αμερικανούς
Τα αντισταθμιστικά του Πανίκα
Μπορεί η οικονομική κρίση να μας έκανε όλους φτωχότερους, από την άλλη όμως έγινε πιο πλούσιο το λεξιλόγιό μας, ας είναι χάλια η πρώτη φορά Αριστερά. Τελευταία της παραγωγής η λέξη «αντισταθμιστικά».
Ακούγοντας και εγώ την παραπάνω λέξη κόμμα θυμήθηκα το παρακάτω ανέκδοτο:
Ο Πανίκας μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να εκπληρώσει μία παλιά επιθυμία της Συμέλας, να την πάει δηλαδή μερικές ημέρες διακοπές στη Ρόδο.
ΕΠΣ Κιλκίς: Αποτελέσματα-βαθμολογίες
Α1 κατ. Αποτελέσματα
Π.Αγιονέρι – Πάικο 3-2
Μ.Βρύση –Αργυρούπολη 5-0
Κρηστώνη – Αλέξ..Κιλκίς 2-4
Ά.Χαράλ.. –Επτάλοφος 3-2
Πλαγιά – Κιλκισιακός 0-3
ΑΕ Πολυκάστ. –Πεδινό 1-2
Πολύπετρο –Αξιούπολη 8-1
Επέστρεψε με 11 χάλκινα ο Α.Σ.tae kwon do I.T.F. triton Μαυρονερίου
Στο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα έλαβε μέρος ο Α.Σ.tae kwon do I.T.F. ..triton ..Μαυρονερίου Κιλκίς με 17 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.
Το Πρωτάθλημα έγινε στην Χ.Α.Ν.Θ. και το διοργάνωσε ο κ. Βενέτης με την υποστήριξη της ελληνικής Ομοσπονδίας tae kwon do Α.Ο.Τ.Ε..
Κinesis: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu
Στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu με συμμετοχές που ξεπερνούσαν τους 480 αθλητές.
Το Kinesis Fight Club συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα.