espa pkm

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026, 8:37:44 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί σε εν κινήσει λεωφορείο, γεμάτο με επιβάτες, στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ο οδηγός μόλις είδε τις πρώτες φλόγες, ακινητοποίησε άμεσα το λεωφορείο στην άκρη της λεωφόρου, στο ύψος του Νέου Ψυχικού, ενώ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
Με την ομιλία του Πάνου Καμμένου το βράδυ της Παρασκευής στις 8 μ.μ., ξεκινά τις εργασίες του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 3ο συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 13 Νοεμβρίου.
Η περίφημη τοποθέτηση του νέου προέδρου των ΗΠΑ για τους μουσουλμάνους, η οποία εξαφανίστηκε από τον δικτυακό του τόπο αμέσως μετά την εκλογή του, φαίνεται ότι επέστρεψε στη θέση της.
Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,6 βαθμών σημειώθηκε στις 6:40 το πρωί της Παρασκευής, με επίκεντρο την ίδια περιοχή που «έδωσε» τους 4,4 βαθμούς, κοντά στον οικισμό Γυναικόκαστρο Κιλκίς.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, η πρωινή δόνηση εντάσσεται στη μετασεισμική ακολουθία, η οποία εξελίσσεται μέχρι στιγμής φυσιολογικά.
Το πρωί της Παρασκευής θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση των δύο ηγετών επί του ενοποιημένου εγγράφου που περιέχει τις θέσεις των πλευρών για τα κριτήρια του εδαφικού, ενώ τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όσο και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί χαρακτήρισαν τη σημερινή ημέρα σημαντική.
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 11:50

Ιντερπόλ στην υπηρεσία του Κρεμλίνου

Στη Ρωσία επρόκειτο να δικαστεί για την κλοπή ενός πίνακα αξίας μικρότερης των δύο ευρώ, από έναν πλανόδιο ζωγράφο. Θέλοντας, ωστόσο, να αποφύγει την εμπλοκή του σε μια ατέρμονη δικαστική διαμάχη βάση της οποίας θα αποτελούσαν χαλκευμένες κατηγορίες, ο Νικίτα Κουλατσένκοφ, ορκωτός λογιστής το επάγγελμα, που συμμετείχε σε έρευνες κατά της διαφθοράς στη χώρα του Βλαντίμιρ Πούτιν, αποφάσισε να εγκαταλείψει την πατρίδα του και να μεταναστεύσει στη Λιθουανία.
Η εκλογή του Τραμπ στην προεδρία έχει προκαλέσει αρκετή αβεβαιότητα, και για την Ευρώπη ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες είναι το ζήτημα του ΝΑΤΟ: Ο ρεπουμπλικανός επαναλαμβάνε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του πως θα ζητούσε μεγαλύτερη «συμβολή» των υπόλοιπων μελών της Συμμαχίας περίπου ως «αντάλλαγμα για την προστασία» της αμερικανικής πλευράς.

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο ο κυβερνήτης περιφέρειας στην επαρχία Μαρντίν της νοτιοανατολικής Τουρκίας, ο οποίος είχε τραυματιστεί την Πέμπτη κατά τη βομβιστική επίθεση κατά του γραφείο του.

Η βομβιστική επίθεση έγινε στην περιφέρεια Ντέρικ, της επαρχίας Μάρντιν, με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ από αυτήν τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Να αποσυμφορήσει τα νεκροταφεία στα οποία αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί περίπου τρία εκατομμύρια οστά νεκρών στα χωνευτήρια - σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης - επιχειρεί η κυβέρνηση.
«Αισθανόμαστε απόλυτη δικαίωση» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς, αναφερόμενος στη συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, που επετεύχθη στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, την Πέμπτη.