Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κριμαία: Ρωσικές δυνάμεις εκπαιδεύονται στην επιμελητειακή υποστήριξη
Την πληροφορία μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας στρατηγό Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ.
Θύμα κυβερνοεπίθεσης και το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών
Πυρκαγιά σε χώρο με ξυλεία στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου
Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το έργο της κατάσβεσης αναμένεται να διαρκέσει αρκετή ώρα, καθώς στο χώρο υπάρχει μεγάλη ποσότητα ξύλου και άλλων εύφλεκτων υλικών.
Το μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό στην πυρκαγιά της Εύβοιας
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
Με τον Απ.Τζιτζικώστα συναντάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο κ. Τζιτιζικώστας ήταν υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες κέρδισε ο κ.
Απολογείται το μεσημέρι ο χειριστής του ταχύπλοου που κατηγορείται για την τραγωδία στην Αίγινα
ΗΠΑ: Ναι, ήταν μέσο πίεσης στο Ιράν τα $400 εκατ. για την απελευθέρωση
Η καταβολή έγινε μόνο αφού απελευθερώθηκαν οι κρατούμενοι, ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.