espa pkm

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026, 2:16:01 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το Vita προσκαλεί τους αναγνώστες του σε μια ημερίδα - πρόκληση, αφιερωμένη στην ασφαλή απώλεια βάρους, με τίτλο «Diet Coaching 2106».

Στόχος να αποκατασταθεί η αλήθεια όσον αφορά το αδυνάτισμα και να μάθουμε όλους τους τρόπους να χάσουμε αποτελεσματικά τα περιττά κιλά που μας χαλούν το κέφι, περιορίζουν την εμφάνισή μας ή επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας, αλλά και να διατηρήσουμε το ιδανικό μας βάρος για πάντα.

Κατατέθηκε και συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για την καθιέρωση καθολικής απαγόρευσης συμμετοχής στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα στην αλλοδαπή, για τα πολιτικώς εκτιθέμενα πρόσωπα.
Στάση εργασίας, από τις 7:00 έως τις 11:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 8:00, το πρωί θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη 1η Ιουνίου, οι εργαζόμενοι στο ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο», διαμαρτυρόμενοι για την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του ΕΣΥ, που, όπως υποστηρίζουν «οδηγεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στην απαξίωση και τους ασθενείς στην αγκαλιά του ιδιωτικού τομέα».
Με το μάθημα της Βιολογιας γενικής Παιδείας συνεχίζονται οι πανελλαδικές για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Οι υποψήφιοι ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ με το παλαιό σύστημα εξετάζονται στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Θεωρητική Κατεύθυνση), των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση) και Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση).
Συναυλία αλληλεγγύης για τα παιδιά των προσφύγων με τίτλο «Το ταξίδι της ζωής μας» πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη στο κλειστό γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Φάληρο.

Τη βραδιά, που ξεκινά στις 20:00, διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής.
Στην Αθήνα θα βρίσκεται από αύριο, Πέμπτη, ο γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη συνοδευόμενος από τον υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χαρλέμ Ντεζίρ.
Στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλης έστειλε το υπουργείο Οικονομίας το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο και σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει να συζητείται στην αρμοδια επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την Παρασκευή.
Κατατέθηκε και συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για την καθιέρωση καθολικής απαγόρευσης συμμετοχής στη διοίκηση ή στο κεφάλαιο εταιρειών, που έχουν έδρα στην αλλοδαπή, για τα πολιτικώς εκτιθέμενα πρόσωπα.
Η σκληρή στάση προς τη Ρωσία παραμένει επίσημη πολιτική της Γερμανίας, αν και η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται για την προσεκτική χαλάρωση των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στους Ρώσους λόγω της Ουκρανίας.
Τουλάχιστον έξι ένοπλοι σκοτώθηκαν από την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στην περιοχή Λάγια του Πακιστάν, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο Xinhua, επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πραγματοποίησαν επιχειρήσεις εντοπισμού των ενόπλων, αξιολογώντας σχετικές πληροφορίες.