espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 6:52:06 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Συμβολικό» και όχι ουσιαστικό λόγο βρίσκουν πρώην και νυν στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη που γνωρίζουν τη δράση της 17Ν σχετικά με την «εξοντωτική πίεση» που ασκούν οι ΗΠΑ για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού λόγω προβλημάτων υγείας.
Την εκκίνηση έρευνας για τυχόν ευθύνες στη σύμβαση παραχώρησης δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων για την ανάπτυξη δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης μεταξύ της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και της Digea ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ.
Το 4ο Εργαστήριο Πολιτών για ένα Σύνταγμα 2ηςγενιάς από τους πολίτες για τους πολίτες έρχεται το Σάββατο 25 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη από την πλατφόρμα κοινωνικής καινοτομίας «Πολιτεία 2.0». Εκατό συμμετέχοντες, 10 ομάδες, ένας κοινός σκοπός.
Διεθνές εικαστικό δρώμενο με πρωταγωνιστές και... καλλιτέχνες μαθητές από σχολεία των πέντε ηπείρων της υφηλίου που ξαναζωγράφισαν τους ολυμπιακούς κύκλους βρίσκεται σε εξέλιξη και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ είναι τακτικός επισκέπτης της Ελλάδας. Με τον Α. Σαμαρά είχε συναντηθεί τρεις φορές και σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις ανακοινώσεις της περιόδου εκείνης, η εταιρεία της οποίας ηγείται ενδιαφερόταν για την εξαγορά της ΔΕΠΑ.

Ένα νέο πειστικό πολιτικό αφήγημα αναζητεί η ΝΔ ελπίζοντας σε σταδιακή ανάκαμψη, αν και κεντρικά της στελέχη παραδέχονται ευθέως, ότι «είναι πολύ δύσκολα», παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για τη νέα κυβέρνηση, «να παραδεχθούν πολλοί ψηφοφόροι πώς είναι ‘‘κοψοχέρηδες’’».

Τη ζωή του έχασε την Τρίτη ένας μετανάστης στην Ηγουμενίτσα, προσπαθώντας να περάσει στην Ιταλία κρυμμένος στα αξόνια λεωφορείου.

Ο μετανάστης είχε κρυφτεί στο συγκεκριμένο σημείο του λεωφορείου, το οποίο επρόκειτο να μπει σε πλοίο για την Ιταλία.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών παρεμβαίνει αντιδρώντας στην έκδοση της Πράξης Νοθετικού Περιεχομένου . Την χαρακτηρίζει ως αντισυνταγματική, αόριστη και απαράδεκτη . Μάλιστα επιμένει ότι θα αντιδρά πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες όπως έκανε και στο παρελθόν.
Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 22:55

Ανθοστολίστηκε η 21ης Ιουνίου

Με πολύχρωμα και ευωδιαστά λουλούδια εποχής στολίστηκε μεγάλο μέρος της 21ης Ιουνίου! Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορου Πιπερίδη, οι εργαζόμενοι του αρμόδιου τμήματος περιβάλλοντος και πρασίνου φύτεψαν στις  ζαρντινιέρες της κεντρικής οδού του Κιλκίς πανσέδες, πακρέτες, κατιφέδες και μετέτρεψαν το γκρίζο της καθημερινότητας σε άνοιξη χρωμάτων.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 22:53

Γεύμα Αγάπης Ε.Ε.Σ. Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους ευγενικούς και γενναιόδωρους χορηγούς του για το «ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας στις 13/4/2015 και αφορούσε τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του νομού μας.