espa pkm

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2026, 1:42:11 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 00:17

Μια υπέροχη εκδήλωση του Ι.Ν. Ευκαρπίας

eukarpiaΜπορεί οι ημέρες των Χριστουγέννων να πέρασαν, αλλά μέσα στο πλήθος των εκδηλώσεων από φορείς και συλλόγους δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου της Ευκαρπίας.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 00:14

Το προσκοπικό παιχνίδι στα χειμωνιάτικα

proskopoiΑπό το 1923 το προσκοπικό παιχνίδι με ορισμένες εξαιρέσεις παίζεται συνεχώς στο νομό Κιλκίς. Εκατοντάδες Κιλκισιώτες, έπαιξαν το μοναδικό αυτό παιχνίδι, εκπαιδεύτηκαν, ανίχνευσαν, έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές,

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 00:13

Διπλωματία υψηλού επιπέδου

Εντυπωσίασε  τους Κιλκισιώτες συνομιλητές του ο τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψή του και τις επαφές και συνεργασίες που είχε.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 00:13

Μπορούσε να εκλεγεί

Εντελώς διαφορετική θέση από εκείνη που εξέφρασε η πλειοψηφία στην πρώτη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Τάκης Τερζίδης αναφορικά με τον τρόπο εκλογής του προεδρείου.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 00:09

Εθελοντική προσφορά

Τελικά από την όλη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς αναφορικά με το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ελεύθερου Κιλκίς, με αφορμή την ενημέρωση επί του προϋπολογισμού, υπήρξε ένας μεγάλος αδικημένος.

kazino-flamingoΛουσμένη στο φως χιλιάδων λαμπιονιών και επιβλητικών πολυελαίων η «Πριγκίπισσα Ραμάντα» υποδεχόταν τους χιλιάδες καλεσμένους με σαμπάνια, εκλεκτούς μεζέδες και υποσχέσεις για ένα αύριο μακριά από την γκρίζα πραγματικότητα.

proxenos-tourkiasΕθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρ. Γκουντενούδη, στο πλάισιο της επίσκεψής του στο νομό, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Tugrul Biltekin.

kloph-ylikouΣυνελήφθη την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου  το απόγευμα, στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αξιούπολης Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, ένας ημεδαπός 24 ετών, για κλοπή υλικού του ΟΣΕ.

koinoniko-pantopoleioΟλοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον πολιτών και φορέων για δωρεές προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που ίδρυσε πρόσφατα ο Δήμος Κιλκίς, προκειμένου να στηρίξει τις άπορες οικογένειες και τις ευπαθείς ομάδες του νέου διευρυμένου δήμου, που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 19:31

Πνεύμα Χριστουγέννων στο Ηλιόλουστο

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ξαναζωντάνεψε  στο χωριό Ηλιόλουστο τις γιορτινές ημέρες.
hlioloustoΤο φωτεινό αστέρι του Χριστού οδήγησε τα παιδιά του Συλλόγου «Προμηθέας» στις γειτονιές του χωριού, όπου έψαλαν τα κάλαντα στην ποντιακή διάλεκτο, με λύρα και νταούλι,