Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ένας εκλέγεται αν….
Αντιληφθήκατε τώρα γιατί επιστρατεύονται όλα τα «μέσα» για να πληγεί ο αντίπαλος παντί τρόπω; Και επιτίθενται τα «μέσα» με …δανεικούς θυμούς;
Θα το κάνουμε λιανά και με παραδείγματα λίαν προσεχώς.
Καλό χειμώνα
Το πρωί η θερμοκρασία κατεβαίνει αρκετά κάτω από τους 10 βαθμούς και ήδη τα πρώτα χιόνια ομόρφυναν τις κορφές του Μπέλλες και της Τζένας.
Οι φιλελεύθεροι της αγοράς
Που είναι εκείνοι που συνδύαζαν την πτώση του κομμουνισμού ως την αφετηρία για τον θρίαμβο της αγοράς προσδίδοντάς την μάλιστα τον μανδύα του πολιτικού φιλελευθερισμού που για όλα έχει λύσεις, αρκεί να μην παρεμβαίνει το «κακό κράτος»; Ξόρκιζαν τον Κέινς οι καημένοι και τώρα ομνύουν στο όνομά του.
Υδρομάστευση για να ξεδιψάσουν τα χωριά της Αξιούπολης
Με κοινή υπουργική απόφαση (Κ.Υ.Α) που υπεγράφη σήμερα από τους Υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Εσωτερικών και από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Κιλτίδη εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Υδρομάστευση πηγών Λέχνιτς και κεντρικού αγωγού μεταφοράς ύδατος Δήμου Αξιούπολης». Το έργο αφορά στην υδρομάστευση των πηγών Λέχνιτς ή Κούπας και στην κατασκευή σύγχρονου δικτύου ύδρευσης το οποίο θα τροφοδοτεί με νερό επαρκούς ποσότητας και κατάλληλης ποιότητας τους οκτώ ορεινούς οικισμούς του Δήμου Αξιούπολης (Σκρα, Κούπα, Χαμηλό, Ειδομένη, Δογάνη, Χαμηλό, Φανό και Πλάγια). Λειτουργεί με πλήρεις εφημερίες το Νοσοκομείο
Δημήτρης Αγαθόπουλος: S.O.S. πριν από το τέλος
Έχασε προς το τέλος
Διαχρονικό, δικομματικό σκάνδαλο
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχιακό βοήθημα
Για πρώτη φορά φέτος οι δικαιούχοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) και τις Τοπικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης.
Άτακτη υποχώρηση ύστερα από παρέμβαση του συνδυασμού μας
Από το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Νομαρχιακή Συμπαράταξη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της 01.10.2008 ο Νομάρχης Μπαλάσκας μένοντας ανεξέλεγκτος έως σήμερα για τις παράτυπες πράξεις του στην ανάθεση έργων και ως εκ τούτου θεωρώντας ότι μπορεί να συνεχίσει την τακτική της αδιαφανούς διαχείρισης των χρημάτων του δημοσίου που προορίζονται για πραγματικά έργα, έφερε προς ψήφιση παρόμοιο έργο « μαϊμού» το οποίο αποτελούσε κραυγαλέα περίπτωση μη νόμιμης ενέργειας. Με την παρέμβαση μόνο του Συνδυασμού μας, ο Νομάρχης Κιλκίς αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση και απέσυρε το σκανδαλώδες επίμαχο θέμα κάτι που αποτελεί προσωπική του ήττα και εμμέσως αποδοχή ενοχής .