Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική όταν το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) ειδοποιήθηκε για ύπαρξη καπνών σε αποθήκη με πέλλετ στο λιμάνι της πόλης.
Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η καύση ήταν ατελής, δηλαδή δεν υπήρχε καπνός.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική όταν το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) ειδοποιήθηκε για ύπαρξη καπνών σε αποθήκη με πέλλετ στο λιμάνι της πόλης.
Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η καύση ήταν ατελής, δηλαδή δεν υπήρχε καπνός.
Ένας 35χρονος πίστευε επί πέντε χρόνια ότι είχε χάσει το σκουλαρίκι μύτης που φορούσε, αλλά δεν γνώριζε ότι το είχε… μέσα του. Πώς το ανακάλυψε.
Η Γεωργία και το Καζακστάν, δύο γειτονικές με την Ρωσία χώρες, επιβεβαίωσαν σήμερα μεγάλη αύξηση των αφίξεων Ρώσων μετά την κήρυξη της επιστράτευσης στις 21 Σεπτεμβρίου από τον Βλαντίμιρ Πούτιν.
Νεκρή εντοπίστηκε μια έγκυος γυναίκα με τα γεννητικά της όργανα ακρωτηριασμένα και το στομάχι της ανοιχτό στη Βραζιλία, κάτι που η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να ήταν μια τελετουργική δολοφονία.
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχωράει ο Δήμος Θεσσαλονίκης ο οποίος θα εγκαινιάσει ένα κατάστημα που δεν θα πουλάει αλλά θα δωρίζει ρούχα σε άστεγους και άπορους.
Ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου το δωρεάν πρόγραμμα “ Υποστήριξη στο σπίτι και στη γειτονιά” που στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών με αυτισμό, και διοργανώνεται από τον σύλλογο “ Μιλάμε για τον αυτισμό”.
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική όταν το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) ειδοποιήθηκε για εκδήλωση πυρκαγιάς σε αποθήκη με πέλλετ στο λιμάνι της πόλης.
Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η καύση ήταν ατελής, δηλαδή δεν υπήρχε καπνός και φλόγες.
Μια εντυπωσιακή εικόνα κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ.
#DeerLeapsOverCar
Fall has arrived,?with that comes the infamous increase of ?crossings. Watch here as Tpr.
«Υπάρχει κάποιο ασανσέρ;» – Τα κάλλη απαιτούν θυσίες… Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να περπατήσουν με άνεση φορώντας ένα πολύ στενό φόρεμα πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με γόβα στιλέτο.
Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο εσωτερικής κάμερας στο μετρό της Νέας Υόρκης , όπου γυναίκα ξυλοκοπείται ανελέητα από άγνωστο άνδρα – «Έλεγε ασυναρτησίες για τον Σατανά».