espa pkm

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026, 11:59:43 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Ένας Ιάπωνας διπλωμάτης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ λάμβανε εμπιστευτικές πληροφορίες με αντάλλαγμα αμοιβή», ανέφερε η FSB

Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον γενικό πρόξενο της Ιαπωνίας που έχει την έδρα του στο Βλαδιβοστόκ στην Άπω Ανατολή, με την κατηγορία ότι ήθελε να λάβει πληροφορίες για τη συνεργασία μεταξύ της Μόσχας και μιας ασιατικής χώρας.

Σύμφωνα με τα σχεδόν οριστικά αποτελέσματα, η συμμετοχή ανήλθε στο 74,01%, με το 66,87% να ψηφίζει υπέρ του νομοσχεδίου

Με δημοψήφισμα εγκρίθηκε στην Κούβα το νέο οικογενειακό δίκαιο, το οποίο περιλαμβάνει τον γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων, ενώ άνοιξε ο δρόμος και για την παρένθετη μητρότητα, χωρίς κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης η πόλη βίωσε μία σειρά από επιτυχίες που κάνει τους κατοίκους της να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Όπως είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Θεσσαλονίκη ανακηρύχτηκε παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός, με αποτέλεσμα το περιοδικό Time να την εντάξει στις 50 καλύτερους τόπους στον κόσμο για να επισκεφτεί κανείς.

   Τρεις αλλοδαποί τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε νωρίτερα, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν παράτυποι μετανάστες ανέπτυξε ταχύτητα στη θέα αστυνομικών και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (23-9-2017)

Ο Υπουργός ΑΑΤ κ. Γεωργαντάς συμμετείχε στις 26/09 στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας στις Βρυξέλλες,  όπου η συζήτηση αφορούσε τόσο σε θέματα αλιευτικών δικαιωμάτων, όσο και σε θέματα φυτοπροστασίας και επισήμανσης τροφίμων, καθώς και στο πάγιο ζήτημα της διασύνδεσης της Ένωσης με την Ουκρανία για τη διασφάλιση της παγκόσμιας επισιτιστικής επάρκειας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί ανησυχητική αύξηση εισόδων και αιτημάτων ασύλου από Ρώσους πολίτες.

Koμισιόν είναι σε επαφή με τα κράτη-μέλη για την αξιολόγηση της κατάστασης και την προετοιμασία των επόμενων βημάτων σχετικά με τους Ρώσους πολίτες οι οποίοι εγκαταλείπουν τη χώρα τους, ανέφερε η εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εσωτερικών υποθέσεων Αννίτα Χίπερ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Ο ιταλικός λαός έκανε μια δημοκρατική και κυρίαρχη επιλογή. Την σεβόμαστε».

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στην Ιταλία, ότι ήταν μια «δημοκρατική επιλογή» τονίζοντας την ανάγκη συνεργασίας της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Ήδη, από το 2019, με τις «πύρινες» ομιλίες της, η Μελόνι φρόντιζε να δίνει το στίγμα τόσο της πολιτικής της

«Είμαι η Τζόρτζια. Είμαι γυναίκα, μητέρα, Ιταλίδα, Χριστιανή».