Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Κυνικό παιχνίδι για τον Πούτιν, ενότητα για εμάς» λέει η φον ντερ Λάιεν -Τα μέτρα για την μείωση της ηλεκτρικής ενέργειας
Mεγάλη σφαγή της Θεσσαλονίκης με τα ΚΔΑΠ – Απαράδεκτη η στάση των βουλευτών της ΝΔ
Εκκωφαντική η σιωπή των βουλευτών της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης από την κατάφωρη και πρωτόγνωρη αδικία που λαμβάνει χώρα στις εκλογικές τους περιφέρειες καθώς 15.781 παιδιά μένουν εκτός δομών ΚΔΑΠ.
Εισαγγελική έρευνα για τις πλημμύρες στην Θεσσαλονίκη
Ποινικές ευθύνες για τα πλημμυρικά φαινόμενα που προκλήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη, αναζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης, με έρευνα που παραγγέλθηκε προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
K. Αχ. Καραμανλής: «Παραδίδουμε το “Θέρμη- Γαλάτιστα”, έξι μήνες νωρίτερα»
Έξι μήνες νωρίτερα από τη συμβατική υποχρέωση του εργολάβου, παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία το έργο βελτίωσης του τμήματος «Θέρμη- Γαλάτιστα» στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, 12,5 χιλιομέτρων και 30 εκατ.
«Αργίλου μεταμορφώσεις: χτίζοντας, μαγειρεύοντας και παίζοντας» στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ευρωπού
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς διοργανώνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ευρωπού, το εργαστήριο «Αργίλου μεταμορφώσεις: χτίζοντας, μαγειρεύοντας και παίζοντας».
Το Επιμελητήριο Κιλκίς στη 86Η ΔΕΘ
Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, δίνει και φέτος το «παρών» στη 86Η ΔΕΘ, από το Σάββατο 10 - έως Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη δυνατότητα στα μέλη του να αναπτυχθούν και να προβληθούν στη ΔΕΘ (10-18/9/2022).
ΓΑΣΚ: Ασημένιος ο Χνιτίδης στον 3ο Νυχτερινό Δρόμο Γουμένισσας
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου της Γουμένισσας με αγώνες των 1000μ., 5000μ. και 10000μ με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει φέτος ενεργά και πρωτότυπα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Η κεντρική εκδήλωση για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο εξωτερικό αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Ψεκασμοί σε έξι οικισμούς του ν. Κιλκίς για κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου
Υπαρκτό είναι το πρόβλημα με τον ιό του Δυτικού Νείλου στο ν. Κιλκίς, με τα κρούσματα να απλώνονται, οδηγώντας την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς σε ξεκασμούς.
Πεσκόφ: Με την Λιζ Τρας δεν περιμένουμε αλλαγές προς το καλύτερο
Δηλώσεις για τις σχέσεις της με τη Βρετανία έκανε η Ρωσία μετά από την εκλογή της Λιζ Τρας
Η Ρωσία «δεν αναμένει αλλαγές» προς το καλύτερο στις σχέσεις της με το Λονδίνο μετά την εκλογή της Λιζ Τρας στη βρετανική πρωθυπουργία, διαβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.