Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων της Κορέας (KCDA) ανακοίνωσε ότι το 24ωρο ως τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή επιβεβαιώθηκαν 14.168 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν 33 ασθενείς εξαιτίας της COVID-19.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κιλκίς: 18χρονος Σύριος έκρυβε στο όχημά του παράνομους μετανάστες – Προσπάθησε να ξεφύγει αστυνομικό έλεγχο
Πέντε παράνομους μετανάστες μετέφερε με αυτοκίνητο ένας 18χρονος Σύριος, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να ξεφύγει αστυνομικό έλεγχο.
Νότια Κορέα: 14.168 κρούσματα του νέου κορονοϊού, 33 θάνατοι σε 24 ώρες
Ιαπωνία: Απαγορεύει την εξαγωγή στη Ρωσία αγαθών κατάλληλων για κατασκευή χημικών όπλων
«Η Ιαπωνία ανησυχεί βαθιά για την πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων στο πλαίσιο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία», τόνισε ο υπουργός προεδρίας Χιροζάκου Ματσούνο.
Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αποφάσισε να απαγορεύσει τις εξαγωγές στη Ρωσία αγαθών που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή χημικών όπλων, επιπλέον κύρωση σε βάρος της Μόσχας, καθώς είναι «βαθιά ανήσυχη» μετά την απειλή της περί ενδεχόμενης χρήσης πυρηνικών όπλων στον πολεμο στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός προεδρίας Χιροζάκου Ματσούνο.
Πολιτικός σεισμός στην Ιταλία: Eκλογικός θρίαμβος με 44,1% για το ακροδεξιό κόμμα της Μελόνι
Προς απόλυτη πλειοψηφία σε Βουλή και Γερουσία η δεξιά συμμαχία της Μελόνι – «Οι Ιταλοί έστειλαν καθαρό μήνυμα υπέρ μιας κυβέρνησης της δεξιάς υπό την ηγεσία των Αδελφιών της Ιταλίας», είπε η κυρία Μελόνι επιβεβαιώνοντας τη φιλοδοξία της να γίνει η επόμενη πρωθυπουργός
Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα στον «αέρα» εκπομπής
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα μπροστά στις κάμερες, στη διάρκεια πρωινής εκπομπής στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Politic.gr, πρόκειται για 23χρονο Έλληνα που παραδόθηκε τις τελευταίες ώρες στην Αστυνομία.
Εργαστήριο δημιουργικής γραφής από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε ένα δημιουργικό ταξίδι γραφής, για την μετά κορονοϊού περίοδο 2022-2023.
Ουκρανία: Σφοδρές μάχες κατά μήκος των γραμμών μετώπου – «θετικά αποτελέσματα» για το Κίεβο
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα το βράδυ ότι διεξάγονται σφοδρές μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις σε πολλά σημεία κατά μήκος των γραμμών μετώπου, ορισμένες με «θετικά αποτελέσματα» για το Κίεβο
Ο ακροδεξιός συνασπισμός εμφανίζεται να κερδίζει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σύμφωνα με τα exit polls
Ο ακροδεξιός συνασπισμός υπό την ηγεσία του εθνικιστικού κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι «Αδέλφια της Ιταλίας» (Fratelli d’Italia), στις βουλευτικές εκλογές της Ιταλίας εμφανίζεται να εξασφαλίζει το 41%-45%, ποσοστό επαρκές για να σχηματίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σύμφωνα με τα πρώτα exit-poll.