Μήνυμα από το 112 ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας
Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις το επόμενο 24ωρο, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις θα διαρκέσουν τα φαινόμενα.
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις το επόμενο 24ωρο, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις θα διαρκέσουν τα φαινόμενα.
Το παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου έγινε υπό δυνατή βροχή, κρίθηκε εν πολλοίς στο χαμένο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 53ο λεπτό (απέκρουσε ο Κοτάρσκι) και θα ξεχαστεί σύντομα.
Mόλις τρία τραγούδια μετά την έναρξη της sold-out συναυλίας του στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες, o The Weeknd αναγκάστηκε να δώσει τέλος στο σόου επειδή έκλεισε ο λαιμός του.
“Σήμερα το πρωί εφαρμόστηκε η ποινή του θανάτου εναντίον δύο καταδικασμένων για συνεργασία με τις κατοχικές δυνάμεις και τριών άλλων για ποινικά αδικήματα“, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χαμάς.
Ρεπορτάζ: Έλενα Ιατρίδου
Ταλαιπωρία θα αντιμετωπίσουν για μια ακόμη φορά οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου επιστρέφοντας προς την Θεσσαλονίκη καθώς στο ύψος της Καρδίας έχει σημειωθεί καραμπόλα πέντε οχημάτων.
Ένα τριήμερο (13 – 14 – 15 Αυγούστου 2022) έντονης Ιστορικής Μνήμης, Ποντιακής μουσικής έξαρσης και Παραδοσιακής Φιλοξενίας έζησαν και γεύτηκαν όσοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων, που διοργανώθηκαν με την ευκαιρία των Θεοτοκίων, τον εορτασμό δηλαδή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου του οικισμού.
Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής για παιδιά περιμένει για άλλη μια χρονιά του/ις μικρούς/ές μας φίλους/ες για όμορφες εικαστικές εμπειρίες, ταξίδια στο χρώμα και στη φαντασία.
Η χώρα του θέλει να συνεργαστεί στενότερα με την Αφρική, καθώς η διεθνής τάξη απειλείται μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρωθυπουργός ΦούμιοΚισίντα το Σάββατο στη Σύνοδο Κορυφής Ιαπωνίας-Αφρικής στην πρωτεύουσα της Τυνησίας Τύνιδα.