espa pkm

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, 4:25:49 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Οι Αρχές της Ταϊλάνδης της απήγγειλαν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων επειδή χρησιμοποίησε παιδιά για να ζητήσει δωρεές, για φόνο και απόπειρα δολοφονίας, για διάπραξη απάτης και για τοποθέτηση απατηλών πληροφοριών σε σύστημα υπολογιστή.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Αμπελοκήπων – Μενεμένης συγκεντρώθηκαν τα στελέχη των δημοτικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αντώνης Σαουλίδης έδωσε το παρών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου συγκεντρώθηκαν τα στελέχη των δημοτικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 20:16

Η αυτόχειρ Ευρώπη

Του Νίκου Κουζίνη.

Η Ενωμένη Ευρώπη στο ξεκίνημά της είχε θέσει κανόνες για την προκοπή και ευμάρεια των κρατών και των πολιτών της. Στις δεκαετίες μέχρι το ’90 αυτό φάνηκε στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου πράγμα που έγινε ιδιαίτερα αισθητό στη χώρα μας.

Την ήττα με 83-70 γνώρισε η ΚουΠα Κιλκίς από τους Τιτάνες Παλαμά στον εκτός έδρας αγώνα τους για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ανδρών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Τον Χρήστο Τσανασίδη από το Πολύκαστρο τίμησε η διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 52ης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσής της.

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, της 3ης αγωνιστικής, που διεξήχθησαν το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, έχουν ως εξής:

Τo μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Πέννυ Δαλαμπούρα έδωσε το παρών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου μίλησε στη συγκέντρωση στελέχvn των δημοτικών οργανώσεων της παράταξης των δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στις εκδηλώσεις για την 104η επέτειο από τη διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου (το 1918 κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο) του Δήμου Παιονίας,  στο Διασυμμαχικό Μνημείο Πολυκάστρου, παρέστη, σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Την διασπορά ψευδών και προκλητικών ειδήσεων συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό η Τουρκία τεντώνοντας κι άλλο το…ήδη τεντωμένο σχοινί.