espa pkm

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026, 5:40:45 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Διεθνής Οργανισμός Πυρηνικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ενημέρωσε ότι ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, που βρίσκεται υπό ρωσική κατοχή και έχει γίνει στόχος αλλεπάλληλων βομβαρδισμών, επαναλειτουργεί αφού νωρίτερα “αποσυνδέθηκε πλήρως” από το δίκτυο ηλεκτροδότησης, λόγω βλάβης στις γραμμές του ηλεκτρικού, ανακοίνωσε η ουκρανική εταιρεία Energoatom

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί το επόμενο διάστημα ο διεθνούς φήμης σεφ Jamie Oliver, παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής που προβάλλονται σε όλον τον κόσμο.

Ο Βρετανός σεφ επέλεξε να εντάξει τη Θεσσαλονίκη στα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής σειράς ντοκιμαντέρ που προετοιμάζει.

Στη σύλληψη 22χρονου Αφγανού, ο οποίος μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς προχώρησαν αστυνομικοί.

Αστυνομικοί τηςΔιεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν σήμερα το πρωί σε κεντρική οδό της δυτικής Θεσσαλονίκης αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τρεις Σύριοι οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Μία θαλάσσια χελώνα, καρέτα – καρέτα, εντοπίστηκε νεκρή, το μεσημέρι, στην παραλία Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης

Από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μχανιώνας, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-8-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (25-8-2017)

Για τις εργασίες αντικατάστασης του ενεργοβόρου φωτισμού στον κόμβο της εξόδου της πόλης του Κιλκίς με κατεύθυνση προς την Αργυρούπολη ενημερώθηκε, σήμερα,  Παρασκευή 28 Αυγούστου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης από τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νίκο Γρηγοριάδη και τον υπεύθυνο του έργου, στέλεχος της υπηρεσίας, Διονύση Παρδάλη, παρακολουθώντας την εξέλιξη της διαδικασίας.

Οι θερινές κινηματογραφικές προβολές στα χωριά του Δήμου Κιλκίς συνεχίζονται με επιτυχία και τις επόμενες ημέρες.

Το ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης αλλάζει ριζικά όψη και μεταμορφώνεται σε έναν σύγχρονο πυρήνα εμπορίου, με θελκτικές υποδομές ανάπλασης των χώρων του,  εκσυγχρονισμένες ψηφιακές εφαρμογές και με λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις που αναδεικνύουν την τοπική αγορά και δημιουργούν ένα ανανεωμένο σχήμα διασύνδεσης των διοικητικών, οικονομικών και κοινωνικών εξυπηρετήσεων με τους πολιτιστικούς πόρους της περιοχής.

Το 2ο βραβείο απέσπασαν μαθητές του 1ου Λυκείου Κιλκίς που συμμετείχαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής, με το πείραμα «Θάλαμος Νέφους».