Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Απόψε στο Θερινό Σινεμά του δήμου Κιλκίς η παιδική ταινία ‘’Ουπς! Ο Νώε ξανάφυγε’’
Οι συνεχιζόμενες καλοκαιρινές καταιγίδες απέτρεψαν χθες την προβολή του φιλμ ‘’Ουπς! Ο Νώε ξανάφυγε’’. Απόψε όμως, που το δελτίο καιρού δεν δείχνει εμφανή σημάδια βροχής, οι μικροί φίλοι και οι σινεφίλ μπορούν να δουν την παιδική ταινία στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο και να ζήσουν καρέ – καρέ τις κατακλυσμιαίες περιπέτειες του φοβιτσιάρη Φίνι και της σκανταλιάρας αδελφής του Λέα εκτός της θρυλικής κιβωτού.
Πορτογαλία: Αναστολή ποτίσματος δημόσιων πάρκων και αύξηση της τιμής νερού λόγω πρωτοφανούς ξηρασίας
Citigroup: Τερματίζει τις δραστηριότητες στη Ρωσία
Η Citigroup ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, σε μια κίνηση που αναμένεται ότι θα επηρεάσει 2.300 υπαλλήλους και 15 υποκαταστήματα
“Η Citi θα συνεχίσει επίσης να επιδιώκει ενεργά πωλήσεις συγκεκριμένων ρωσικών χαρτοφυλακίων καταναλωτικής τραπεζικής“, τόνισε η τράπεζα.
Ιαπωνία: Την παραίτησή του υπέβαλε ο αρχηγός της αστυνομίας μετά την δολοφονία του Άμπε
Ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας της Ιαπωνίας, o Ιτάρου Νακαμούρα, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέβαλε την παραίτησή του αφού αναγνώρισε ελλείψεις στην προστασία του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 8 Ιουλίου στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης
Θεσσαλονίκη: Τρύπα – παγίδα στο οδόστρωμα – Άμεση η επέμβαση του Δήμου (pics)
Η τρύπα έχει κλείσει προσωρινά με τοποθέτηση χαλικιού
Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης
Νέα τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα επί της οδού Αμφοτερού στη Χαριλάου.
Η τρύπα προκλήθηκε πριν από μία εβδομάδα και σήμερα άνοιξε περισσότερο φτάνοντας διάμετρο περίπου 25 εκατοστών, αποτελώντας ιδιαίτερο κίνδυνο για οδηγούς οχημάτων και ιδίως δικυκλιστές.
Κ. Ζέρβας: Τοποθετείται με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο ειδικός σύμβουλός του για μία θέση στάθμευσης ΑμΕΑ
«Σεβασμός στην αναπηρία – σεβασμός στον νόμο»
«Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά γεγονότα και με την ευκαιρία αυτή στέλνω ένα μήνυμα μηδενικής ανοχής στη βία, μηδενικής ανοχής στην αντικοινωνική συμπεριφορά έναντι των συμπολιτών μας με αναπηρίες», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε για μία θέση στάθμευσης ΑμΕΑ ο ειδικός σύμβουλος του για δράσεις αναπηρίας, Γιάννης Καστούρας, αλλά και οι άνθρωποι που προσέτρεξαν σε δική του βοήθεια.
Προέγκριση του έργου αγροτικής οδοποιίας Νέου Αγιονερίου με 732.000 ευρώ
Την ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα μιας σημαντικής αγροτικής υποδομής, που θα διευκολύνει την πρόσβαση των αγροτών στις καλλιέργειές τους, διεκδικεί με υψηλές αξιώσεις επιτυχίας η Δημοτική Αρχή.
8η Έκθεση Εικαστικών «πόλις» στο Κιλκίς, 5-11 Σεπτεμβρίου 2022 στην "Αυστροελληνική"
Αγαπητοί φίλοι και φίλες της τέχνης και του πολιτισμού,
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε για μια ακόμη χρονιά την έναρξη της 8ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» με φετινό θέμα τη «φύση».
Συναγερμός από νέο ιό που μεταδίδεται από παιδί σε παιδί – Τα συμπτώματα
Νέος ιός εμφανίστηκε στην Ινδία, λέγεται «ο ιός της Τομάτας» και μεταδίδεται από παιδί σε παιδί.
Όπως η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί να βρει λύσεις και να σώζει ζωές, στην Ινδία προέκυψε νέο ξέσπασμα ιογενούς λοίμωξης.
Ποιά τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο για κορονοϊό, τι δείχνει νέα μελέτη
Νέα μελέτη αξιολογεί την συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων και του κινδύνου για νόσηση με κορονοϊό.
Η κατανάλωση υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει τον κίνδυνο για μόλυνση από COVID-19, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.