espa pkm

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026, 3:11:12 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Eργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 21 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

«Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές διεκδικώ την πρωτιά και την εκλογή μου ως βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.». Την βεβαιότητα αυτή εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κιλτίδης, σε συνέντευξή του προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας 19 ετών η οποία εμπλέκεται σε περιστατικό διακίνησης αλλοδαπών, προχώρησε η αστυνομία σε περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κατέβαλε (29.06.2022)  το ποσό των 69.098.040,33 ευρώ για τα καθεστώτα των άμεσων ενισχύσεων και των ενισχύσεων στα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους (ΜΝΑ) ολοκληρώνοντας τις πληρωμές για τις αιτήσεις έτους 2021.

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον βίσονα να επιτίθεται σε μια οικογένεια, στέλνοντας έναν 34χρονο στο νοσοκομείο

Το τρομακτικό περιστατικό έγινε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, όταν ο 34χρονος άνδρας και η οικογένειά του περπατούσαν σε έναν πεζόδρομο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone.

Ένα πρώτο πλοίο φορτωμένο με 7.000 τόνους δημητριακών και προστατευόμενο από το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό απέπλευσε από το ουκρανικό λιμάνι του Μπερντιάνσκ, που έχει καταληφθεί από τη Ρωσία, ανακοίνωσαν σήμερα οι νέες αρχές της πόλης που διορίσθηκαν από τη Μόσχα.

Ετοιμότητα για επανάληψη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό δήλωσε ο κ. Νίκος Αναστασιάδης

Τετ α τετ με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο δείπνο εργασίας της ευρωατλαντικής συμμαχίας, που φιλοξένησε στη Μαδρίτη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

Υπόθεση απάτης με θύμα μια γυναίκα 61 ετών από τη Θεσσαλονίκη, που έπεσε στα «δίχτυα» διεθνούς εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εμφανίζονταν σε ανυποψίαστους πολίτες ως δήθεν τεχνικοί υπάλληλοι διεθνούς εταιρείας λογισμού και με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών για την προστασία των τραπεζικών τους λογαριασμών από κακόβουλο λογισμικό, αποκτούσαν πρόσβαση στα κινητά τηλέφωνα ή τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους, μέσω εγκατάστασης εφαρμογών απομακρυσμένου ελέγχου, εξιχνίασε η ΕΛ.

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 1η Ιουλίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που βρίσκεται στις Γ΄ Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, στον δρόμο προς το Μεταλλικό.