espa pkm

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026, 2:18:07 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προκύψουν «εντάσεις» στη σχέση της Μόσχας με τη Φινλανδία και τη Σουηδία, μετά την απόφαση των δύο χωρών να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, όπως μεταδίδουν τα πρακτορεία Interfax και Ria.

Η Βρετανία ενισχύει την Ουκρανία κυρίως με συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας και τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAVs)

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της συνόδου του NATO στη Μαδρίτη, ότι αποδεσμεύει άλλο 1 δισεκατομμύριο λίρες (1,16 δισεκ.

Κατά του Τούρκου προέδρου στράφηκε η αντιπολίτευση της Τουρκίας μετά τη χθεσινή παρουσία του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ δήλωσε: «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  δήλωνε ‘για μένα πλέον δεν υπάρχει ο Μητσοτάκης’, ‘δεν θα ξανασυναντηθώ με τον Μητσοτάκη’, αν όμως κρίνουμε από τις απότομες αλλαγές του, τις ‘αναστροφές’ τις οποίες κάνει, τότε δεν πρέπει να απορήσουμε αν τον επόμενο μήνα ο ίδιος ο Ερντογάν γίνει κουμπάρος σε γαμήλια τελετή του Μητσοτάκη.

Ισχυρή ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πλατεία Καλλιθέας, υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα, τα οποία με μουσική και ομιλίες ενοχλούσαν τους περιοίκους, οι οποίοι και ζήτησαν την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές του κόμματός του, του Yamina, ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε απόψε ο εκπρόσωπός του, λίγο πριν από την αναμενόμενη διάλυση του κοινοβουλίου που θα ανοίξει τον δρόμο για την προκήρυξη εκλογών, το φθινόπωρο.

Τη «σημασία της διατήρησης της σταθερότητας στο Αιγαίο και τη Συρία» συζήτησε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, με τον Τούρκο ομόλογο του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίηθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε απόψε ότι τερματίζει τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας του με τη Συρία, αφού το καθεστώς της Δαμασκού αναγνώρισε την ανεξαρτησία των αυτονομιστικών, φιλορωσικών επαρχιών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.

Τη διαπίστωση ότι «η κυκλικότητα πηγαίνει χέρι – χέρι και με την ψηφιοποίηση» και δεν μπορεί να επιτευχθεί κανένας στόχος που έχει να κάνει με την κυκλική οικονομία αλλά και το κλίμα, αν δεν χρησιμοποιηθεί τεχνολογία και καινοτομία, έκανε ο γενικός γραμματέας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Αραβώσης, μιλώντας στο 1ο Διεθνές Φόρουμ του Λευκού Πύργου (White Tower Forum) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 22:13

Βέροια: Τροχαίο με θύμα 51χρονο

Την τελευταία του πνοή άφησε 51χρονος, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Βέροια.

Στο σημείο μετέβησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο άντρα.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας από την Περαία, Στράτος Κοσμόγλου.

Ο αθλητής νικήθηκε από την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.