Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:56:41 πμ
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 14:50

Κιλτίδης: Διεκδικώ την πρωτιά και την εκλογή με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ

Συντάκτης:

«Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές διεκδικώ την πρωτιά και την εκλογή μου ως βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.». Την βεβαιότητα αυτή εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κιλτίδης, σε συνέντευξή του προς τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Ο κ. Κιλτίδης υπενθύμισε πως στις προηγούμενες εκλογές ήταν δεύτερος σε ψήφους, «μια ανάσα απόσταση από τον πρώτο», τονίζοντας πως με την επιστροφή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, είχε στόχο την εκλογή δυο βουλευτών από τη Ν.Δ. Στις εκλογές όμως που έρχονται ο στόχος του είναι η πρωτιά. Μάλιστα, σημείωσε πως ποτέ δεν ασχολήθηκε με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, με το ποιοι θα μπουν ή θα βγουν, ούτε τώρα θα το κάνει, δεν τον αφορά, δεν τον ενδιαφέρει.

«Δεν συμμετείχα ποτέ σε δολοπλοκίες για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι και δεν ρώτησα ποτέ ποιοι θα είναι. Θεράπευσα από παιδί την αλαζονεία και την έπαρση. Είμαι όρθιος και με φωνή θα πορευθώ στις εκλογές με την ταυτότητά μου», τόνισε.

Ο κ. Κιλτίδης σημείωσε πως στις εκλογές αυτές το κυρίαρχο στοιχείο για τους ψηφοφόρους θα είναι τα πρόσωπα και λιγότερο τα κόμματα και οι ιδέες και κάλεσε τους κιλκισιώτες να τον συγκρίνουν σε όλα τα επίπεδα και με τους υποψήφιους όλων των κομμάτων.

 

Οι επισημάνσεις του κ. Κιλτίδη

«Αξίωμα στη ζωή μου: ποτέ σκλάβος ή προδότης και στην πολιτική ποτέ προσκυνημένος ή ιδιοτελής. Αλλά: Η ζωή και η πολιτική διέπεται από το δόγμα της σχετικότητας και τον κανόνα της συγκρίσεως.

Ανήκω στην παράταξη των ενσυνείδητων Ελλήνων, της λαϊκής αντίληψης και της ελεύθερης δημιουργίας για το έθνος, την πατρίδα, την πολιτεία και την κοινωνία. Πρόταγμα η Ασφάλεια, η Ισονομία και η Ελευθερία σε συμμετοχική Δημοκρατία.

Σ’ αυτό το σύστημα αρχών και αξιών βρίσκομαι στην εμπροσθοφυλακή. Έδωσα τον αγώνα με ευπρέπεια και πολιτικό λόγο το 2019 για να σταματήσει η ανεθνική εκφυλιστική  πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ στο Κιλκίς που με τίμησαν οι πολίτες και τίμησα τους πολίτες. Χωρίς να εκλεγώ, όπως το 1996 κράτησα το γραφείο μου ανοικτό με τις όποιες θυσίες και ήμουν παρών.

Κατέθεσα προτάσεις, έκανα παρεμβάσεις σε ένα ερημοποιημένο πολιτικό τοπίο. Γι’ αυτό έχουν την ευθύνη τα πρόσωπα, όχι η παράταξή μας και οι ιδέες της. Είμαι απέναντι στην πολιτική μιζέρια. Με εποικοδομητική κριτική αναδεικνύω προς πάσα κατεύθυνση, προβλήματα και προβληματισμούς.

Συνεχίζω και σήμερα αυτό που έκανα από δεκαεπτά χρονών. Να αγωνίζομαι για τις ιδέες της παράταξης και να μη ζω από αυτές. Παραμένω ενεργός και μάχιμος στην πολιτική ζωή της Πατρίδας και του Νόμου μας. Οι συμπολίτες μας θα αποφασίσουν αν πρέπει να τους υπηρετήσω αυτούς και το νομό μας στις προσεχείς εκλογές».