espa pkm

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026, 11:29:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνεχίζοντας τις πραγματικά άστοχες ενέργειες της, η σημερινή διοίκηση του Δήμου Παιονίας, δημιουργεί προβλήματα εκεί όπου έπρεπε και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει επιλύσει και διαχειριστεί. Δεν μπορεί όμως να ξεφύγει από το παρελθόν της και κυρίως από τα προεκλογικά γραμματεία που ανέλαβε με υστεροβουλία και νιώθει την υποχρέωση να «ξοφλήσει» προς του ημετέρους.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, μιλώντας με στενούς του συνεργάτες, αναφέρθηκε στην απόφαση του Ματέο Ρέντσι να αποσύρει τους δυο υπουργούς του κόμματός του Ζωντανή Ιταλία από την κυβέρνηση.

«Προσπάθησα, μέχρι την τελευταία στιγμή, να κρατήσω τον Ρέντσι στην κυβέρνηση.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της COVID-19 έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα αποδεκτό από τους Γάλλους πολίτες, δήλωσε σήμερα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γι’αυτό, ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

Οι Γάλλοι βρίσκονται μεταξύ αυτών που εκφράζουν τις μεγαλύτερες επιφυλάξεις σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πιθανόν να προσλάβει έναν καθηγητή Νομικής, ο οποίος είχε μιλήσει στη συγκέντρωσή του που προηγήθηκε της εισβολής οπαδών του στο Καπιτώλιο, για να αναλάβει την υπεράσπισή του στη δίκη του στη Γερουσία έπειτα από την ιστορική δεύτερη παραπομπή του εξαιτίας της υποκίνησης της αιματηρής εισβολής οπαδών του στο Καπιτώλιο, σύμφωνα με δύο πρόσωπα που γνωρίζουν το ζήτημα.

Θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε νεκρή το τελευταίο 24ωρο στην παραλία της Αγίας Τριάδας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Το λιμενικό ανέσυρε τη χελώνα από τη θάλασσα και ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Με τίτλο «Η ιστορική πορεία του Τμήματος Ιατρικής. 1942-1982 – Α΄ τόμος» κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ. Πρόκειται για έναν τόμο 440 μεγαλόσχημων σελίδων, που περιλαμβάνει αναλυτικά κείμενα, εκατοντάδες σπάνιες φωτογραφίες και άλλα τεκμήρια, που αφορούν στην ιστορική πορεία του Τμήματος Ιατρικής από το 1942, έτος ίδρυσής του, μέχρι και το 1982.

Έγκλειστος σε φυλακές της χώρας φέρεται να ηγείτο κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για 38χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που φυλακίστηκε, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, συνέχιζε την εγκληματική του δραστηριότητα, η οποία αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη 49χρονης Ελληνίδας στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 11:25

Παίζει μπάσκετ η ΔΕΗ…

Από τη ΔΕΗ μας έρχεται η ενδιαφέρουσα φωτογραφία και τον υπάλληλό της, Χρήστο Καναρόπουλο, που σημειώνει: Μόνο η ΔΕΗ καλύπτει πραγματικά όλες σας τις ανάγκες!

Μαζί με το φωτισμό και λίγη άθληση, με μια μπασκέτα στην κολώνα!

Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, Δημήτρη Ταταρίδη, με βαθιά θλίψη αλλά και αγαλλίαση, γιατί ενώ δεν ζει πια ανάμεσα μας, αγωνίστηκε για να νικήσει η πραγματική ζωή, η ζωή με δικαιώματα, η ζωή με αξιοπρέπεια.

Η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου με επιστολή της προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ζητά την Την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Γ’ εθνικής κατηγορίας.