espa pkm

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026, 12:20:06 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Το thestival.gr παρουσίασε τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2021.

Η φαρμακευτική εταιρεία BioNTech συνεργάζεται με τη Pfizer προκειμένου να ενισχύσουν την παραγωγή του εμβολίου τους κατά της covid-19, επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Ουγκούρ Σαχίν, προειδοποιώντας ότι ενδέχεται να υπάρξουν κενά στις παραδόσεις μέχρι να αρχίσουν να διανέμονται και άλλα εμβόλια.

Στο μήνυμά του για το νέο έτος, κατά την διάρκεια της σημερινής λειτουργίας στον ‘Αγιο Πέτρο, ο πάπας Φραγκίσκος, μεταξύ των άλλων τόνισε: «ελπίζουμε να υπάρξουν νέες θεραπείες και μια συνολική αναγέννηση, αλλά χρειάζεται ένα εμβόλιο και για την καρδιά».

Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 13:15

Covid-19-Ρωσία: 27.039 νέα κρούσματα και 536 θάνατοι

Η Ρωσία ανέφερε σήμερα 27.039 νέα κρούσματα του κορονοϊού μέσα στο τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων 5.907 στη Μόσχα, με τα οποία ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων σε εθνικό επίπεδο ανήλθε σε 3.186.336.

Για τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα της Super League, τις μεταγραφικές επιδιώξεις, το ρόστερ αλλά και τους στόχους της ομάδας, μίλησε ο Άκης Μάντζιος στους ρεπόρτερ του Άρη.

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένα ξενοδοχείο της Καβάλας στην παραλιακή ζώνη της πόλης, την Καλαμίτσα, για να υποδεχθεί τη νέα χρονιά, συμμετέχοντας έτσι συμβολικά ο ιδιοκτήτης του, ο Αντώνης Μιτζάλης, στο γιορτινό κλίμα των ημερών και στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους κατοίκους της περιοχής της οποίας αποτελεί τουριστικό τοπόσημο εδώ και σαράντα χρόνια.

«Χρόνια πολλά, δημιουργικά και ευλογημένα σε όλους», ευχήθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, μέσω του ρ/σ της Εκκλησίας 89,5, για το νέο έτος.

   «Είναι οι μέρες που ανταλλάσσουμε ευχές και τις έχουμε ανάγκη όλοι μας, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας στηρίζουν», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος, ενώ αναφορικά με τις δυσκολίες της περασμένης χρονιάς τόνισε πως «είναι αλήθεια ότι έχουμε περιπέσει σε μια περιπέτεια, στην ταλαιπωρία της πανδημίας» και κάλεσε όλους «να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, να προφυλάξουμε τους αδελφούς μας, γιατί η ζωή είναι το πολύτιμο δώρο που μας έχει δώσει ο Θεός».

Η Πορτογαλία διαδέχεται σήμερα τη Γερμανία στην εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, ένας ρόλος που αναμένεται να είναι απαιτητικός κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 στη διάρκεια του οποίου η υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πρόκειται να παραμείνει στο επίκεντρο.

Η πανδημία του κορονοϊού και η κλιματική αλλαγή είναι κρίσεις οι οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν από όλους μαζί, ως μέρος μίας μετάβασης σε ένα βιώσιμο μέλλον χωρίς αποκλεισμούς, τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες προτού παραδώσει τα ηνία στην ομάδα του Τζο Μπάιντεν, η κυβέρνηση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέφερε ένα τελευταίο πλήγμα στον ΟΗΕ ψηφίζοντας κατά του προϋπολογισμού του οργανισμού εξαιτίας των διαφωνιών της για θέματα που αφορούν το Ιράν και το Ισραήλ.