Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το χάδι της μάνας
Η παγκόσμια ημέρα της μάνας θα γιορταστεί την Κυριακή 10 Μαΐου. Φέτος, λόγω της καραντίνας, δεν θα γίνουν μαζικές εκδηλώσεις, δεν θα γίνουν συγκεντρώσεις, δεν θα εκφωνηθούν περιεκτικοί, αλλά προπαντός μεγαλόστομοι λόγοι, προβολής και εντυπωσιασμού.
Και στα δικά μας
Η ΔΕΗ έστειλε στον εισαγγελέα τέσσερις ρευματοκλέφτες σε χωριό του ν. Σερρών, αναφέρει η είδηση.
Άντε και στα δικά μας. Να παίρνουν σειρά μερικοί μερικοί που παριστάνουν και τους δημόσιους κήνσορες. Και νομίζουν οι δυστυχείς, πως δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και απλώς τους συμπονούν.
Η επόμενη ημέρα
Του Νίκου Σιάνα.
Όχι, κανείς δεν μπορεί να πει, «τι ωραία περάσαμε το Πάσχα» τρώγοντας στο μπαλκόνι μόνοι μας και με κλειστές τις εκκλησίες. Δεν πειράζει, πάνω απ’ όλα η υγεία, έτσι δεν λέμε; Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, γεροί νάμαστε, όλο και κάποιο χωριό θα βρεθεί, κάποιο εξοχικό, κάποιο πατρικό ή της πεθεράς, δεν έχει σημασία.
Ηρακλειο: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου (φωτό)
Παρανάλωμα του πυρός έχει γίνει εργιστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου στην περιοχή Φοινικιά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Λόγω των εύφλεκτων υλικών, μέσα σε λίγη ώρα το εργοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες, για αίτια που αυτή τη τη στιγμή δεν προσδιορίζεται.
To νέο σποτ της ΓΓΠΠ για τον συνωστισμό στις πλατείες με τον Χρήστο Λούλη (vid)
Μετά τα σποτάκια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Βίκυ Σταυροπούλου για το «Μένουμε Σπίτι» και το «Μένουμε Ασφαλείς», έρχεται ακόμα μια ενημερωτική δράση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με στόχο τον συνωστισμό στις πλατείες που έχει παρατηρηθεί.
Διασωθέντες Marfin στον ΣΚΑΪ: Φώναζαν «κάψτε τους» - Κατάπινες μαυρίλα…
Πέρασαν 10 χρόνια, αλλά τις δραματικές στιγμές που έζησαν δεν θα τις ξεχάσουν ποτέ. Ο λόγος για τους διασωθέντες του εμπρησμού του κτηρίου της Marfin στην οδό Σταδίου και τις συγκλονιστικές τους μαρτυρίες.
Λίτλ Ρίτσαρντ: Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος της μουσικής
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο θρύλος της ροκ εν ρολ, Little Richard, ο οποίος επηρέασε αποφασιστικά την αμερικανική μουσική σκηνή επί δεκαετίες. Την είδηση επιβεβαίωσε ο γιος του, Ντάνι.
Mόσχα: Η επιβλητική επίδειξη της ρωσικής αεροπορίας στην Ημέρα της Νίκης (video)
«Πόλη φάντασμα» έμοιαζε το Σάββατο η Μόσχα κατά τους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης, με τις καθιερωμένες στρατιωτικές παρελάσεις και τους μεγαλοπρεπείς εορτασμούς των προηγούμενων χρόνων να ακυρώνονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Γερμανικός Τύπος: «Εκπληκτικό φαινόμενο» η αντιμετώπιση του Covid-19 από τους Έλληνες
Υπό τον τίτλο «Πώς η Ελλάδα αντλεί δύναμη από την κρίση του κορωνοϊού», το δίκτυο εφημερίδων «Redaktionsnetzwerk Deutschland» δημοσιεύει ανταπόκριση από την Αθήνα βασιζόμενη στα στοιχεία έρευνας, επισημαίνοντας ότι, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για την οικονομία, στην Ελλάδα «υπάρχει πνεύμα αισιοδοξίας», ενώ χαρακτηρίζει «εκπληκτικό φαινόμενο» την πειθαρχία των πολιτών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Covid-19: 2.710 ο αριθμός των κρουσμάτων, 151 οι νεκροί στην Ελλάδα
Στα 2.710 άτομα έφτασε ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας, μετά τα 19 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ ένας ασθενής έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ανεβάζοντας το σύνολο των νεκρών στους 151. Οι 40 ήταν γυναίκες (26,5%) και οι υπόλοιποι άνδρες.