Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Το Brexit δεν πτοεί τον Τραμπ, θα επισκεφθεί κανονικά τη Βρετανία
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει, όπως είναι προγραμματισμένο, την επίσημη επίσκεψή του αυτήν την εβδομάδα στη Βρετανία, παρά τις παραιτήσεις των δύο υπουργός της κυβέρνησης.
Όπως έγινε γνωστό από τον Λευκό Οίκο, το πρόγραμμα του αμερικανού προέδρου δεν θα υποστεί καμία αλλαγή, μετά τις παραιτήσεις του επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας Μπόρις Τζόνσον και του υπουργού αρμόδιου για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις, που δημιούργησαν έντονη ανησυχία στο βρετανικό πολιτικό σκηνικό.
Επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας στο Κίνημα Αλλαγής ο Στ. Μαλέλης
Πηγή: Το Βήμα
Δέσμευση Σκουρλέτη για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού
Κατεπείγουρα έρευνα για την αυτοκτονία του 15χρονου - Συγκλονίζει το ημερολόγιό του
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Βρετανία: Στη δημοσιότητα την Πέμπτη η πολιτική της Μέι για το Brexit
Η Μέι διαβεβαίωσε ότι η μεταβατική περίοδος για το Brexit δεν πρόκειται να παραταθεί και ότι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν θα έχει δικαιοδοσία στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου».
Βουλή: Ψηφίστηκε επί της αρχής ο «Κλεισθένης»
Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.
ΝΔ: Τροπολογία για μη περικοπή συντάξεων
Τροπολογία για την ακύρωση των προγραμματισμένων περικοπών στις κύριες και επικουρικές συντάξεις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου του 2019 κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή, όπως είχε προαναγγείλει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία.