Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης για τον Πάνο Φλωρίδη
Φίλε Παναγιώτη,
Ορμώμενος από τον χθεσινό απολογισμό πεπραγμένων (λογοδοσία) του έργου μου ως Δήμαρχος Παιονίας, πραγματικά αντιλήφθηκα για μια ακόμη φορά την απουσία σου από τις θέσεις των δημοσιογράφων.
Ο εκβιασμός
Του Ανδρέα Μακρίδη.
Ήταν μόλις ένα μήνα μετά την επιβολή της γερμανοχιτλερικής βαρβαρότητας στην πατρίδα μας, όταν ιδρύθηκε στις 15 Μαΐου του 1941 στη Θεσσαλονίκη η πρώτη ελληνική αντιστασιακή οργάνωση με τίτλο “Ελευθερία” - μια πρωτοβουλία του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ σε συνεργασία με τον συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό.
Το Πάικο σε χρώματα του φθινοπώρου
Εξαιρετικά εννδιαφέρουσα για εργαζόμενους-συνταξιούχους ενημερωτική ημερίδα στο Εργ. Κέντρο για το συνταξιοδοτικό
Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς (ΕΦΕΕ ν. Κιλκίς) διοργανώνουν τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00, εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, με θέμα:
Δεκέμβρη θα πληρωθούν την επιδότηση και οι καστανοπαραγωγοί του Πάικου
Η πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης στους δικαιούχους παραγωγούς άφησε κάμποσες εκκρεμότητες στο νομό με σημαντικότερες εκείνες που αφορούν στα καστανοτεμάχια και στους δασικούς χάρτες.
Έτσι οι περισσότεροι παραγωγοί της Παιονίας (Γρίβα, Καστανερή, Κούπα και Κάρπη) που είχαν δηλώσει και καστανοτεμάχια στον ΟΣΔΕ βρέθηκαν εκτός ...ταμείου στις 26 Οκτωβρίου ημέρα που πιστώθηκαν οι λογαριασμοί των δικαιούχων επιδότησης.
Εκτός ταμείου οι καστανοπαραγωγοί
Πληρώθηκαν την προκαταβολή οι διακιούχοι αγρότες, από την περασμένη Παρασκευή, αλλά υπάρχουν κάμποσοι στο νομό Κιλκίς και ιδιαίτερα στην Παιονία που δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.
Αναφερόμαστε στους καστανοπαραγωγούς της Παιονίας (Γρίβα, Καστανερή, Κάρπη και Κούπα) που λόγω του ιδιόρρυθμου καθεστώτος των καστανοτεμαχίων βρέθηκαν εκτός πληρωμών.
500 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης κάηκαν στο Γυναικόκαστρο Κιλκίς
Πάνω από πεντακόσια στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης αποτέφρωσε πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Γυναικόκαστρο Κιλκίς. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά βρίσκεται υπό έλεγχο.
Πιθανότατα ξεκίνησε ύστερα από καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
«Η συμβολή του κλήρου στο έπος του ´40»
Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τίμιου Σταύρου Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Α’ Εργατικών Κατοικιών «Φιλίππου», πραγματοποίησε με επιτυχία στο χώρο του συλλόγου την ομιλία του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Επιφάνιου Θεοδωρίδη με θέμα «Η συμβολή του κλήρου στο έπος του ´40».