Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 3:10:32 μμ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 19:09

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ανακοίνωσε και τον Γιώργο Αμανατίδη!

Την απόκτηση του Γιώργου Αμανατίδη ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Με αυτή την κίνηση το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη προσθέτει ποιότητα και ακόμα περισσότερη δύναμη.

 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ευκαρπία με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Αλέξανδρου!

 

Εγγραφές στα Τμήματα Κολύμβησης!

Συμπλήρωσε δύο μήνες αισίως για την φετινή χρονιά το κολυμβητικό τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς! Τα παιδιά της πόλης μας έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και να μάθουν από ένα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από επτά άτομα, και βελτιώνονται καθημερινά.

Πραγματοποιείστε και εσείς την εγγραφή σας στην Γραμματεία του Συλλόγου. Περισσότερες πληροφορίες στο 23410 70313!

 

Γενέθλια στο Alexandros Sports Center!

Στο Alexandros Sports Center σας δίδεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας είτε στον χώρο του παιδότοπου, είτε στον χώρο της πισίνας!

Κλείστε και εσείς το δικό σας πάρτυ στο 23410 70313!

 

Baby Swimming για όλο το Καλοκαίρι!

Το Baby Swimming συνεχίζεται για όλο το Καλοκαίρι στο Alexandros Sports Center! Τα βρέφη μας έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το νερό, αποκτούν αυτοπεποίθηση και ακολουθούν μαζί με τους γονείς τους ασκήσεις για την απόκτηση θάρρους μέσα στο νερό!

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 το απόγευμα!

 

Aqua Fun για όλους!

Το θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει στα ύψη, η ζέστη είναι υπερβολική και όλοι έχουμε ανάγκη από ανάσες δροσιάς! Η λύση λοιπόν βρίσκεται στο Alexandros Sports Center! Aqua Fun τις καθημερινές από τις 9.00 το πρωί ως τις 15.30 το μεσημέρι, και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ!
Το ιδανικό μέρος για ξέφρενη διασκέδαση με πισίνες για μικρούς και μεγάλους!