Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 4:26:28 μμ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 22:50

Αλέξανδρος Κιλκίς: Στο προπονητικό επιτελείο και ο Γιώργος Δαϊλλίδης!

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δαϊλλίδη, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Μιχάλη Αναστασιάδη την τεχνική καθοδήγηση της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και των Κ17 και Κ16 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Ο κ. Δαϊλλίδης κοσμεί με την παρουσία του εδώ και πολλά χρόνια το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Κιλκίς, έχοντας θητεύσει ως προπονητής του Μανδραϊκού Μανδρών, του Απόλλωνα Μαυρονερίου, της Α.Ε. Πεδινού, του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, του Κεραυνού Χωρυγιου, του Κιλκισιακού και του Ποντιακού Νέας Σάντας.

Σημαντική επίσης είναι και η πορεία του στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, μιας και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Μαυρονερίου, του Ατρόμητου Παλαιού Αγιονερίου, ενώ την σεζόν που πέρασε ήταν ο προπονητής στην Κ15 και στην Κ16 του Κιλκισιακού.

Ο Γιώργος Δαϊλλίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, UEFA C , UEFA D ενώ είναι από τα ιδρυτικά στελέχη και μέλος του Δ.Σ των προπονητών ποδοσφαίρου του Κιλκίς.

H οικογένεια του Αλέξανδρου Κιλκίς τον καλοσωρίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία!

 

Εγγραφές καθημερινά στα τμήματα Κολύμβησης!

Με ένα καταρτισμένο εκπαιδευτικό επιτελείο, και μέσα σε ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά, τα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς έχουν γεμίσει για τα καλά και αυτό αποτυπώνει στον μέγιστο βαθμό την επαγγελματική δουλειά που λαμβάνει χώρα στο Alexandros Sports Center!

Τα παιδάκια που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με αυτό το εντυπωσιακό άθλημα, εισέρχονται στην μικρή πισίνα και στα «Παπάκια», και καθώς εκπαιδεύονται με τις «σανιδούλες και τα μακαρόνια» τους, φτάνουν να «μεταπηδούν» στην μεγάλη πισίνα και στα «Δελφίνια»!

Εκεί με την καθοδήγηση των προπονητών ξεκινούν όλα από την πρώτη διαδρομή, και διδάσκονται σωστά και μεθοδευμένα με νέες καινοτόμες ασκήσεις!

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο Alexandros Sports Center, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 23410 70313!

 

Εντυπωσιακή συμμετοχή στο Baby Swimming!

Μάθημα με μάθημα, η συμμετοχή στο τμήμα Baby Swimming αυξάνεται συνεχώς! Η κ. Τάνια σήμερα υποδέχθηκε τα βρέφη με τους συνοδούς τους, πραγματοποιώντας ασκήσεις με στόχο την ενθάρρυνση των μικρών στο νερό και το ακόμη μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο με τους γονείς τους!

 

Θερινά Τμήματα Τεχνικής!

Το κομμάτι της Τεχνικής αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες στην μετέπειτα ποδοσφαιρική εξέλιξη των νεαρών παικτών. Στον Αλέξανδρο Κιλκίς δίνουν βάση από νεαρή ηλικία, και "χτίζουν" γερά θεμέλια με τα θερινά τμήματα Τεχνικής, τα οποία λαμβάνουν χώρα για όλο τον Ιούλιο.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στο 23410 70313!

 

Aqua Fitness κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη!

Δυνατή μουσική, όργανα γυμναστικής στην πισίνα και Aqua Fitness κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στο Alexandros Sports Center!

Ευεξία, υγεία, γυμναστική και μια δημιουργική ημέρα για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες, υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη!

Πραγματοποιήστε και εσείς την δική σας εγγραφή στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου!