Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 10:34:39 μμ
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 11:55

Βραβεύει κορυφαίους του Στίβου ο ΓΑΣΚ

Την Κυριακή 7 Μαρτίου θα κόψει τη βασιλόπιτά του και θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του "γιορτή των Πανελληνιονικών" το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "Θέα", στο Μεταλλικό Κιλκίς, στις 11.30 το πρωί και σ’ αυτήν θα βρεθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος με τις οικογένειές τους.


Στην βασιλόπιτα θα βραβευτούν και οι αθλητές του στίβου που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, νεαροί αθλητές, γονείς αθλητών, αθλητικοί παράγοντες που έχουν συμβάλει στην άνοδο και την ενίσχυση του τμήματος.
Συγκεκριμένα, για το 2009 το τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ θα βραβεύσει:
Τους Πανελληνιονίκες Παναγιώτη Βαϊτσούδη, Λευτέρη Κεσίδη, Ανατόλι Μοσχοβίδη, Κώστα Ευθυμιάδη, Δημήτρη Μιχαλόπουλο και Κώστα Βασιλειάδη. Το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστο Χρυσοστομίδη. Τον Διευθυντή της Εφημερίδας "Νέα Πορεία" Μηνά Παπαδόπουλο. Τον επί σειρά ετών χορηγό του τμήματος Στέφανο Λαίδη. Τον Κώστα Ευθυμίου πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Φίλων αθλητών στίβου και  γονέα αθλήτριας  για την προσφορά της στο τμήμα στίβου. Τους μικρούς αθλητές Κατερίνα Ράδη και Θανάση Μιχαηλίδη για τις διακρίσεις τους στον αθλητισμό και τα μαθήματα.