Οι αθλητές Μιχάλης Ιωάννου, Ειρήνη Κατακαλίδου, Ζωή Παπαδοπούλου, Δημήτρης Νίκου και Μαίρη Μουρατίδου αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα, αποσπώντας θετικά σχόλια για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας στο κοινό συναρπαστικές και τεχνικά άρτιες μάχες.
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Αντώνης Γιαννακίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των αθλητών και τη συνεχή πρόοδό τους.
Η συμμετοχή στο φεστιβάλ αποτελεί ακόμη μια σημαντική εμπειρία για τους αθλητές του Kinesis Fight Club, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και την προσήλωση στις αξίες των πολεμικών τεχνών.



