Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, 7:19:16 πμ
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 21:42

Η Λέσχη Φίλων του ΑΡΗ απλώνεται και στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εκστρατείας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, η Λέσχη Φίλων Άρη βρέθηκε στο Κιλκίς (πρώτος σταθμός ήταν η Δράμα), προκειμένου να ενημερώσει διά ζώσης τον κόσμο των κιτρίνων που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης. Οι Κιλκισιώτες φίλοι των κιτρίνων υποδέχθηκαν και αγκάλιασαν τους ανθρώπους της Λέσχης, παρακολουθώντας από κοντά την εκδήλωση που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι της Λέσχης Φίλων Άρη.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Λέσχης, Γιάννης Γρανούζης, ο γενικός γραμματέας, Θόδωρος Εμμανουηλίδης, ο υπεύθυνος Ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θέμης Μπεκιάρης, ενώ παρών ήταν και ο βετεράνος άσος των κίτρινων και νυν υπεύθυνος των ακαδημιών του Άρη, Γιώργος Σεμερτζίδης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, καθώς και αρκετοί άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.
Ο Δήμαρχος στη σύντομη τοποθέτηση του, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό το έργο που επιτελούν οι άνθρωποι της Λέσχης Φίλων Άρη, η οποία αναπτύσσει ποικίλες δραστηριότητες. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Να μπορεί ο καθένας μας να παρακολουθεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου και αισθάνεται ασφαλής», είπε και προέτρεψε τους φίλους του Άρη να συμμετέχουν ως μέλη στη Λέσχη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του φορέα, με τους παραβρισκόμενους φίλους της ομάδας να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να εκφράζουν τις απορίες τους στους ανθρώπους της Λέσχης. Και φυσικά όλα αυτά σε ένα άκρως πανηγυρικό κλίμα, ενόψει του μεγάλου τελικού του κυπέλλου. Άλλωστε, αρκετές συζητήσεις μεταξύ των παραβρισκόμενων επικεντρώθηκαν στο μεγάλο αγώνα του ΟΑΚΑ, ενώ όλοι φρόντιζαν να εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία την αισιοδοξία και την πίστη τους ότι οι παίκτες του Έκτορ Κούπερ στο τέλος θα τα καταφέρουν και θα γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο στα χέρια.
Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι φίλοι του Άρη μπορούν να πραγματοποιηθούν τις εγγραφές τους στη Λέσχη, όπως έγινε και στο Κιλκίς κατά την παρουσία της Λέσχης στην πόλη, οπότε και αρκετά νέα μέλη προστέθηκαν στους καταλόγους του φορέα.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Κ. Γιαννόπουλος, ο νομαρχιακός σύμβουλος Θ. Τσιραμπίδης, ο δημ. σύμβουλος Π. Πασσαλίδης και ο πρόεδρος του Κιλκισιακού Ν. Τζεβελέκης.