Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 1:13:43 μμ
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 19:10

«Λάμψη» ΓΑΣ Κιλκίς με διακρίσεις σε Ελευθέρια και Χειμωνίδεια

Έντονο διήμερο με αγωνιστικές υποχρεώσεις για το τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ ήταν αυτό που μας πέρασε, στις 4 και 5 Ιουνίου.

 

Η αρχή έγινε το Σάββατο στο Κιλκίς με την επιτυχημένη διοργάνωση των «Ελευθερίων» όπου μεγάλος αριθμός αθλητών από διάφορα μέρη της Ελλάδας βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Ο Σάββας Χνιτίδης αγωνίστηκε στα 1200μ. της κατηγορίας Κ16 πετυχαίνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 3.43.60. Αυτή η επίδοση του έδωσε και το χάλκινο μετάλλιο της 3ης θέσης δείχνοντας έτοιμος αγωνιστικά ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας του.

Ο Σταμάτης Παρασκευάς έλαβε μέρος στο άλμα τριπλούν όπου έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με 13,70μ. δείχνοντας πως μία επίδοση πάνω από τα 14 μέτρα είναι θέμα χρόνου. Η επίδοση αυτή του έδωσε την 8η θέση ανάμεσα σε αθλητές όλων των κατηγοριών ενώ ο ίδιος ανήκει στην Κ18 κατηγορία.

Την Κυριακή στα «Χειμωνίδεια» που διεξήχθησαν στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, στο άλμα σε ύψος αυτή τη φορά, αγωνίστηκε ο Σταμάτης Παρασκευάς. Για τον αθλητή του Φίλιππου Μισαηλίδη κάθε αγώνας στο άλμα σε  ύψος είναι και μία προπόνηση, καθώς δύο εβδομάδες πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 δεν υπάρχει στρώμα του ύψους στο Κιλκίς.

Ο νεαρός άλτης έχοντας και την κούραση της προηγούμενης ημέρας έμεινε στο 1,83μ. το οποίο ήταν αρκετό για να κατακτήσει την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.