Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 2:52:43 μμ
Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 19:58

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δαϊλλίδη

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Δαϊλλίδη, ο οποίος θα αναλάβει μαζί με τον Μιχάλη Αναστασιάδη την τεχνική καθοδήγηση της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου Κιλκίς, όπως επίσης και των Κ17 και Κ16 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο κ. Δαϊλλίδης κοσμεί με την παρουσία του εδώ και πολλά χρόνια το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Κιλκίς, έχοντας θητεύσει ως προπονητής του Μανδραϊκού Μανδρών, του Απόλλωνα Μαυρονερίου, της Α.Ε. Πεδινού, του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, του Κεραυνού Χωρυγιου, του Κιλκισιακού και του Ποντιακού Νέας Σάντας.
Σημαντική επίσης είναι και η πορεία του στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, μιας και έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Μαυρονερίου, του Ατρόμητου Παλαιού Αγιονερίου, ενώ την σεζόν που πέρασε ήταν ο προπονητής στην Κ15 και στην Κ16 του Κιλκισιακού.
Ο Γιώργος Δαϊλλίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, UEFA C , UEFA D ενώ είναι από τα ιδρυτικά στελέχη και μέλος του Δ.Σ των προπονητών ποδοσφαίρου του Κιλκίς.
Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κιλκίς και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!