Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 6:48:06 πμ
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 12:24

Πρωταθλητής Δισκοβολίας ο Δημήτρης Παυλίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στις Σέρρες

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 με τις συμμετοχές να φτάνουν στους 1500 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

 

Ο αθλητής του «Αίαντα» Κιλκίς Παυλίδης Δημήτριος κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση στα 59,31μ.

Ο Δημήτρης μετά τη νίκη στη μεγαλύτερη κατηγορία Κ23 και Ανδρών/Γυναικών πριν δυο εβδομάδες έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εντός Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο. Η άριστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιτυγχάνοντας σταθερά βολές πάνω από τα 59 μέτρα του δίνουν τη δυνατότητα να σκέφτεται πλέον τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στο Κάλι της Κολομβίας στη 1-6 Αυγούστου.  Στόχος του το επόμενο διάστημα να σταθεροποιηθεί σε βολές μεγαλύτερες από τα 60 μέτρα έτσι ώστε να ελπίζει σε μια θέση στην εξάδα.  

Ο Βαγγέλης Παυλίδης κατετάγη 11ος στο ίδιο αγώνισμα με επίδοση  στα 44,05μ. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός αγωνίζεται ακόμα στην Κ18, πράγμα που μας αφήνει υποσχέσεις για πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις στο μέλλον. Επόμενος αγώνας του είναι η συμμετοχή του στη συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Στίβου Κ18.

Το Δ.Σ. τους συγχαίρει για τις επιδόσεις του και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.