Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:25:59 πμ
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:37

Σ’ εορταστικό πνεύμα ο ΜΟΚ

Σ’ εορταστικό  πνεύμα  κινήθηκε για πρώτη φορά o Μοτοσικλετιστικός Όμιλος του Κιλκίς και με  επιτυχία, αφού στην  πρόσκληση  της  γιορτής, που οργάνωσε  στο γραφείο του  ο σύλλογος,  ανταποκρίθηκαν πολλά από τα μέλη του με τα δίτροχά τους,  καθώς  και  πλήθος  περαστικών  που  σταματούσε  για  να  ανταλλάξει  ευχές.


Αξιοσημείωτη  ήταν  και  η  παρουσία  του  Νομάρχη  Κιλκίς Ευάγγελου Μπαλάσκα, τον οποίο και ο ΜΟΚ ευχαριστεί για την τιμή. Η  γιορτή ξεκίνησε το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων, με  άφθονο  κρασί και εδέσματα σε μια  ζεστή  ατμόσφαιρα υπό τους ήχους μουσικής, και κορυφώθηκε με μικρή πορεία των μοτοσικλετιστών στην πόλη, η οποία κατέληξε στην πανέμορφα στολισμένη πλατεία Ειρήνης, όπου δόθηκε  και  το φινάλε της γιορτής, ανοίγοντας σαμπάνιες, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να στείλουνε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για ενότητα, αγάπη και ειρήνη σ’ όλο τον κόσμο.
Τις στιγμές αποθανάτισε με τον φακό του ο Κώστας  Πιπερίδης (Πεππερ) οι οποίες ήταν και μοναδικές στα δεδομένα του ομίλου (βλ.site www.mok.gr).