Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 1:53:01 πμ
etpa
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 22:46

Στις 28 Μαρτίου οι εκλογές στην Ομοσπονδία μπάσκετ με υποψήφιο και τον Κώστα Παπανικολάου

Συντάκτης:

Σε τηλεδιασκέψη που πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), αποφασίστηκε οι εκλογές να πραγματοποιηθούν στις 28 Μαρτίου. Βέβαια, δεν αποκλείεται να πάνε και πιο πίσω, ανάλογα με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα με τον κορονοϊό, αλλά η Ομοσπονδία ήταν υποχρεωμένη βάσει νόμου να ορίσει μια ημερομηνία μέσα στα χρονικά περιθώρια που είχε.

 

Η εκλογική αυτή μάχη αποκτά και κιλκισιώτικο ενδιαφέρον, αφού υποψήφιος και για τη νέα διοίκηση θα είναι και ο Κώστας Παπανικολάου, μέλος της σημερινής διοίκησης από τον περασμένο Ιούνιο, με εξαιρετική πορεία 40 χρόνων στο χώρο του μπάσκετ και στο πλευρό του επί πολλά χρόνια προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr ο Κώστας Παπανικολάου τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Άγγελου Παπανικολάου, του 40χρονου καρδιολόγου από το Μεσολόγγι, Επικ. Επιμελητή Β΄ στην Παν/μιακή Καρδιολογική Κλινική- ΓΝΑ του «Ιπποκράτειου», μέλους της διοίκησης του ΕΟΔΥ, ο οποίος είναι και ο εκλεκτός του «ισχυρού άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ, του Γιώργου Βασιλακόπουλου.