Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024, 8:34:43 μμ
Τρίτη, 29 Μαϊος 2012 21:51

Στο Διασυλλογικό των Συνθέτων αγωνισμάτων-Μεγάλη επίδοση για την Καζαντζίδου στον ακοντισμό


kazntzidou
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παγκορασίδες Α' (κυρίως) του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων (τέτραθλο) που έγινε την Παρασκευή στο στάδιο των Γιαννιτσών. Το πρωτάθλημα  διεξήχθη με πάρα πολλά προβλήματα, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης συμμετοχής και ταλαιπώρησε αρκετά τους μικρούς αθλητές, κατάφερε να ολοκληρωθεί τελικά στις 11.00 το βράδυ χάριν κυρίως στις προσπάθειες του τεχνικού συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Πέτρου Χάλη και του υπεύθυνου Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Χρήστου Χρυσοστομίδη.
Ωστόσο είναι βέβαιο πως θα πρέπει πλέον ο ΣΕΓΑΣ να επανεξετάσει το πλαίσιο της διεξαγωγής αυτών των αγώνων (συνθέτων) τόσο ως προς την συγκρότηση των ομίλων όσο και και στη φιλοσοφία τους, αφού σίγουρα δεν επιτυγχάνονται με τον τρόπο αυτό οι στόχοι της ανάπτυξης .
Στον αγωνιστικό τομέα η 14χρονη Σωτηρία Καζαντζίδου πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στον ακοντισμό και με βολή στα 35,04 μ όχι μόνο έπιασε το όριο συμμετοχής της και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Κορασίδων (ήταν 33,00 μ) αλλά συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ακοντίστριες φέτος στην κατηγορία της , βάζοντας υψηλούς στόχους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ιουλίου.
Στη γενική κατάταξη του τετράθλου και σε 82 συμμετέχουσες , η Καζαντίδου ήταν 11η με 2325 βαθμούς, η Παναγιώτα Τανάνη 13η με 2311 βαθμούς και η Ελένη Κωνσταντινίδου 17η με 2229 βαθμούς πετυχαίνοντας να βαθμολογηθούν όλες.
Το όριο βαθμολόγησης του ΣΕΓΑΣ έπιασε και ο μοναδικός Παμπαίδας του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκε . Ο 14χρονος Φώτης Κυρμπάτσης συγκέντρωσε 1.801 βαθμούς καταλαμβάνοντας την  37η θέση στους 68 αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιτλος: Ικανοποίησαν οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Κιλκίς